Home » Blog » Maatregelen COVID-19 | Verhuizen tijdens de coronacrisis

Maatregelen COVID-19 | Verhuizen tijdens de coronacrisis

Gepubliceerd op 3 mei 2020 om 14:27

Verhuizen Corona

 Bij VenderFix gaan alle verhuizingen tot nader order gewoon door.  Enkel en alleen in het geval van een door de overheid opgelegde totale lock-down zullen wij onze werkzaamheden moeten staken. Wanneer uw verhuizing hier door niet door kan gaan, nemen wij direct contact met u op om samen tot een oplossing te komen. Omdat momenteel bepaalde werkzaamheden beperkt worden denken wij bij VenderFix graag met u mee hoe wij samen het beste om kunnen gaan met de virusuitbraak die er heerst. Met de onderstaande richtlijnen hopen wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

COVID-19 Verhuizing

- Online inventarisatie 

Wanneer u een verhuisaanvraag bij ons wilt indienen hebben kunt u gebruik maken van onze inventarisatie-tool. Deze vult u in door de spullen die aanwezig zijn in uw inboedel aan te vinken en de hoeveelheden in te vullen. Vindt u het makkelijker om het zelf uit te typen? Dan kunt u ons ook de inventarisatie via de mail sturen.

Ook is het een mogelijkheid om bijvoorbeeld foto's te maken of een filmpje op te nemen van de inboedel die verhuisd moet worden. Een alternatief is om dit via een videogesprek te doen, bijvoorbeeld via WhatsApp of FaceTime. Op deze manier wordt onnodig fysiek contact geminimaliseerd.

 

 

- Hygiënerichtlijnen RIVM

In verband met het Corona uitbraak volgen wij, ter bescherming van onze klanten en medewerkers, de hygiënerichtlijnen van het RIVM. Wij verzoeken u vriendelijk om deze richtlijnen ook te volgen:

1. Regelmatig handen wassen met water en zeep.
2. Hoesten en niesen in de binnenkant van de elleboog.
3. Gebruik van papieren zakdoekjes.
4. Geen handen schudden (ondanks het feit dat wij dat graag zouden willen doen).
5. Minimaal 1,5 meter afstand houden tot andere mensen.
6. Wij werken niet met meer dan 3 verhuizers.


Op de website van het rivm vindt u meer informatie over het coronavirus en de RIVM richtlijnen.

 

 

- Ziekteverschijnselen 

Wij vragen onze klanten zich bij ons te melden wanneer zij ziekteverschijnselen krijgen. Het melden is voor klanten niet vrijblijvend. In onze Algemene Voorwaarden staat dat de klant omstandigheden die voor VenderFix van belang zijn om te weten ten behoeve van de verhuizing, moet melden. Het dragen van een besmettelijke ziekte is een zeer relevante omstandigheid voor een verhuizer en zijn verhuisteam. Wanneer een klant ziekteverschijnselen heeft, wordt de verhuizing uitgesteld om besmetting en verspreiding te voorkomen.

 

 

- Inzet hulpmiddelen

Afhankelijk van uw situatie kan VenderFix in gezamenlijk overleg met u besluiten tot de inzet van extra hulpmiddelen, die noodzakelijk zijn om binnen de regels uw verhuizing tijdig uit te voeren. Hieraan kunnen kosten zijn verbonden. Wij vertrouwen hierbij op uw begrip. VenderFix heeft al het denkbare materieel ter beschikking om verhuizingen veilig en soepel te laten verlopen en bieden u graag een passende oplossing aan.

 

 

- Extra tips voor verhuizen tijdens coronavirus

  • Betaal VenderFix zoveel mogelijk per pin of per tikkie. 
  • Koop verhuisdozen i.p.v. huren.
  • Gebruik bankhoes en matrashoes.
  • Reserveer voortijdig een verhuisdatum.
  • Pak zelf uw verhuisdozen in.
  • Zorg, indien mogelijk, dat de verhuizers alleen nodig zijn voor inladen en uitladen.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.