We'll get it fixed

Klantvriendelijkheid

De reviews verspreid over verschillende platformen spreken voor zich. Wij gaan niet weg tot u tevreden bent!

Zorgvuldigheid

Uw spullen zijn verzekerd en in goede handen. U bent zeker van een nette verhuizing met zorg voor uw inboedel.

Profesionaliteit

Een team vol ervaren vakmannen met een VCA certificaat die intern zijn opgeleid tot echte VenderFix Verhuizers!

Verhuisbedrijf zonder grenzen

Verhuisbedrijf VenderFix verhuist uw inboedel snel en veilig tegen een betaalbare prijs door heel Nederland. Ons team bestaat uit goed gemotiveerde verhuizers met jaren lange ervaring die zorgvuldig met uw spullen omgaan. Onze tarieven behoren tot een van de goedkoopste in heel Nederland. Wij demonteren uw meubilair en monteren het weer in dezelfde staat. Ook kunnen wij uw spullen inpakken en voorzien wij u van verhuisdozen, mocht u daar behoefte aan hebben.

Top Verhuisbedrijf
Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader 💪👍
Lars Kwaak
Lars Kwaak
via Google
Read More
Gisteren de zoveelste en wederom vlekkeloze verhuizing via VenderFix meegemaakt. Geweldige service en de stress die vaak bij een verhuizing komt kijken werd weer volledig weggenomen. Dikke 5 sterren. Bedankt voor de last minute verhuizing en tot de volgende 😉
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Shanella Bleecke
Shanella Bleecke
via Google
Read More
Wij hebben een ontzettend fijne verhuizing gehad met Venderfix. Het personeel is beleefd en gaat netjes en gestructureerd te werk. Het contact voorafgaand de verhuisdag is ook erg prettig verlopen, ik kon met alle vragen bij hun terecht en zij hebben mij wijselijk kunnen adviseren in de voorbereidingen. Al met al 10/10, kan Vederfix met volle vertrouwen aanbevelen!
Tessa Wamper
Tessa Wamper
via Google
Read More
Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heb me nergens druk over hoeven te maken want Junior regelde alles. Zeker een verhuisbedrijf wat ik kan aanraden.
Noelle Smulders
Noelle Smulders
via Google
Read More
Echt super gasten dit! Ze zijn betrouwbaar, fijne communicatie, goede prijs en zeker kwaliteit. We hebben een top dag gehad en waren sneller klaar dan verwacht. Echt een aanrader.
Melanie
Melanie
via Google
Read More
Dit verhuisbedrijf gaat snel, efficiënt en netjes te werk. Voor ons al de derde keer dat wij van jullie diensten gebruik hebben gemaakt, tot de volgende keer!
Jesca Rusken
Jesca Rusken
via Google
Read More
Deze verhuizers is niet gauw wat teveel. Goede hulp bij een voor ons te zware klus. Erg blij mee. Gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. Erg bedankt!!!
Previous
Next

Over ons

We zijn een gevestigd en ervaren verhuisbedrijf in Purmerend dat in de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid. Ons team wordt elk jaar versterkt door ervaren professionals en staat garant voor een soepele en efficiënte verhuizing. Wat ons onderscheidt, gaat verder dan kracht en ervaring. Onze filosofie "We'll get it fixed" is diep geworteld in onze dagelijkse werkzaamheden. We geloven in volledige toewijding aan onze klanten en garanderen hoogwaardige verhuisdiensten. Onze groeiende ervaring heeft ons in staat gesteld om onze aanpak blijven te verfijnen en verbeteren. Bij VenderFix blijft communicatie een kernwaarde. We begrijpen dat een succesvolle verhuizing afhangt van een nauwe samenwerking tussen ons team en onze klanten. Daarom hechten we veel waarde aan transparante communicatie, waarbij beide partijen precies weten wat ze kunnen verwachten. Uw wensen staan centraal in onze dienstverlening. We begrijpen dat verhuizen vaak stressvol is, en we streven ernaar om uw verhuiservaring zo aangenaam mogelijk te maken. Ontdek de geëvolueerde diensten van VenderFix en laat ons u begeleiden naar uw nieuwe bestemming met vertrouwen en gemak.

Voordelig en Snel Verhuizen met Vertrouwen

Welkom bij VenderFix, uw toonaangevende verhuispartner voor een voordelige en snelle verhuizing. Met trots bieden wij uitgebreide verhuisdiensten die voldoen aan al uw behoeften en budget. Of u nu lokaal verhuist of over langere afstanden, ons deskundige team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces.

Bij VenderFix begrijpen we dat efficiëntie en kostenbesparing essentieel zijn. Daarom streven we ernaar om niet alleen betaalbare tarieven te bieden, maar ook om uw verhuizing snel en gestroomlijnd te laten verlopen. Onze professionele verhuizers zorgen voor een vakkundige inpakservice, veilig transport en een probleemloze overgang naar uw nieuwe locatie.

Met onze toewijding aan klanttevredenheid en jarenlange ervaring in de verhuisbranche, kunt u met een gerust hart op VenderFix vertrouwen. Ontdek de voordelen van voordelig en snel verhuizen met ons. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons u helpen bij uw soepele overgang naar een nieuwe start.

Waarom verhuizen met VenderFix?

  1. Professionele Expertise: Bij VenderFix zijn we meer dan alleen een verhuisbedrijf; we zijn toegewijde professionals met jarenlange ervaring. Vertrouw op onze expertise voor een vlekkeloze verhuizing.

  2. Toegewijd Team: Ons team van ervaren en sterke professionals zet zich volledig in voor uw tevredenheid. Met oog voor detail zorgen wij voor een zorgvuldige behandeling van uw bezittingen.

  3. Efficiëntie en Snelheid: Tijd is van essentieel belang bij verhuizen. Bij VenderFix begrijpen we dat en streven we ernaar om uw verhuizing efficiënt en snel te laten verlopen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

  4. Transparante Communicatie: Wij hechten waarde aan open communicatie. Vanaf het eerste contact tot de oplevering van uw bezittingen, houden we u op de hoogte en zorgen we voor een vlotte en transparante ervaring.

  5. Betaalbare Tarieven: Kwalitatieve verhuisdiensten hoeven niet duur te zijn. Bij VenderFix bieden we betaalbare tarieven, zodat u kunt genieten van hoogwaardige service zonder uw budget te overschrijden.

Kies voor VenderFix en ervaar een verhuizing die voldoet aan al uw verwachtingen. Wij staan klaar om u te begeleiden naar uw nieuwe bestemming met zorg, professionaliteit en efficiëntie.”

Verhuisbedrijf VenderFix ook werkzaam in:

Veel gestelde vragen.

Bij VenderFix kunt u eenvoudig een offerte aanvragen door ons online aanvraag formulier in te vullen. Geef alle relevante informatie op over uw verhuizing, en wij zullen u dezelfde dag een gedetailleerde offerte bezorgen.

Ja, bij VenderFix Verhuizingen hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw bezittingen. Onze verhuisdiensten zijn standaard gedekt door een verzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie over de dekking.

  • Een verhuizer kost €30,- per uur. 
  • Een bakwagen kost ook €30,- per uur

Bedragen zijn excl. btw.

  • Voor een kleine verhuizing zal u 2 verhuizers nodig hebben voor ongeveer 4 uur.
  • Voor een volledig verhuizing van een 2 persoonshuishouden zal u 3/2 verhuizers nodig hebben voor ongeveer 8 uur. 
  • Voor een volledige grote verhuizing (3 tot 5 persoons huishouden) zal u 4/5 verhuizers nodig hebben en 2 bakwagens voor ongeveer 8 a 9 uur. 

Voor meer informatie over onze tarieven kunt u naar deze pagina.

Ja, wij bieden professionele inpakdiensten aan. Ons ervaren team zorgt voor een veilige en efficiënte verpakking van uw bezittingen, waardoor u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw verhuizing.

Voor meer informatie over onze verhuis-service kunt u ons bellen.

 

Zeker, VenderFix Verhuizingen is gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen. Wij beschikken over de nodige ervaring en middelen om uw verhuizing soepel te laten verlopen, waar in Europa u ook heen gaat.

Het wordt aanbevolen om uw verhuizing zo vroeg mogelijk te plannen, idealiter enkele weken tot maanden van tevoren. Dit geeft ons voldoende tijd om alles te organiseren en uw gewenste verhuisdatum te waarborgen.

In het algemeen vermijden we gevaarlijke materialen, levende wezens en waardevolle documenten tijdens het verhuisproces. Neem contact met ons op voor specifieke vragen over items die u wilt verhuizen.

Wij begrijpen dat planningen kunnen veranderen. Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat we samen kunnen kijken naar alternatieve data en uw verhuizing kunnen aanpassen aan uw nieuwe schema.

Tijdens uw verhuizing blijft ons team bereikbaar. U ontvangt de contactgegevens van de verantwoordelijke persoon, en we staan klaar om eventuele vragen of zorgen direct aan te pakken.

Hoewel we er alles aan doen om schade te voorkomen, begrijpen we dat ongelukken kunnen gebeuren. In het geval van schade, neem onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem onderzoeken en passende maatregelen nemen.

Vraag nu jouw verhuisofferte aan!

Ben je van plan te verhuizen? Maak het jezelf gemakkelijk en vraag nu een vrijblijvende verhuisofferte aan bij VenderFix Verhuizingen. Ons ervaren team staat klaar om je te voorzien van een op maat gemaakte offerte, afgestemd op jouw specifieke verhuisbehoeften. Vul eenvoudig het online formulier in en ontvang snel een gedetailleerde schatting van de kosten. Verhuis stressvrij met VenderFix Verhuizingen. Jouw soepele overgang begint hier.