Home » Verhuizen » Verhuisbedrijf Alkmaar

Verhuisbedrijf Alkmaar 

Verhuizen in Alkmaar

Goedkoop verhuizen Alkmaar

VenderFIx hecht veel waarde aan de kwaliteit van zijn verhuizingen. Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk dat verhuizingen goedkoop worden uitgevoerd. Daarom werken we bij VenderFix Alkmaar met teams die relatief jong zijn maar toch veel ervaring hebben. Zo kunnen we de arbeidskosten van ons verhuisbedrijf laag houden en dat ziet u terug in de kosten van uw verhuizing van- of naar Alkmaar

 

Wij zijn ook werkzaam in omstreken Alkmaar. Dat is dus inclusief Heerhugowaard, Hoorn en Stompetoren. Wij hebben veel ervaring met alle type woningen; van een historisch pand in het centrum van Alkmaar tot een galerijflat in Overdiepad. Wij kennen alle bijzonderheden en kunnen overal net zo snel en goedkoop werken.

Als je gaat verhuizen binnen Alkmaar is het handig een verhuisbedrijf uit de buurt te vragen. Alkmaar is een oude stad met smalle steegjes. Voor een bakwagen kan het lastig zijn hier doorheen te rijden. Daarom is het belangrijk dat het verhuisbedrijf de stad goed kent. Zo kunnen de verhuizers de snelste en makkelijkste route naar uw nieuwe woning nemen. 

 


Onze klanten


De heren van Venderfix konden ons snel helpen met een verhuizing en het was binnen één dag geregeld, wat een top service!!

 

 

- Davey van der Wardt -


Heel goed geholpen door de mannen van Venderfix! Konden heel snel komen (volgende dag), heel goede prijs, en super goede service! Echt een aanrader!

 

 

- Sanne Kamps -


Onze verhuizing is snel en kundig uitgevoerd door de mannen van VenderFix. Alles eerlijk, transparant en volgens afspraak. Daarnaast fijne mensen om mee te werken! Vriendelijk, leuk en spontaan. Voor een volgende verhuizing weten wij VenderFix zeker weer te vinden!!

 

 

- Karim Ibrahim -


Feedback kan komen vanuit platformen waarop VenderFIx actief is, zoals: Google, Werkspot, Telefoonboek.nl, Places.nl etc.

Neem contact met ons op

 

VenderFix V.O.F.

Email: info@venderfix.nl

 

Albert John Luthulistraat 30

1447 XE Purmerend

 

+31 853035689