Home » Verhuizen » Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuizen in Haarlem

Snel Verhuizen Haarlem

VenderFix biedt vaak hulp aan gezinnen bij het verhuizen in Haarlem of elders in de omgeving van Amsterdam. Vaak zijn dit verhuizingen in nieuwbouwwijken waarbij het verhuizen van de inboedel vaak goed te doen is zonder traplift of andere middelen. Maar soms zijn het ook verhuizingen in het historische hart van Haarlem. Bij deze verhuizingen komt het voor dat de huizen lastig toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld door te steile of te nauwe trappen is het dan alleen mogelijk om via een omweg de juiste verdieping te bereiken. Dan gebruiken wij bij Verhuisbedrijf Haarlem een verhuislift of wanneer dit niet mogelijk is dan kunnen we ervoor kiezen om de inboedel naar boven te takelen. Het takelen proberen we overigens zoveel mogelijk tot een minimum te beperken om de kans op schade te beperken en de kosten van de verhuizing te minimaliseren.


VenderFix biedt als verhuisbedrijf in Haarlem zeer concurrerende tarieven voor verhuizingen in, om en naar Haarlem. Dankzij deze goedkope verhuizingen zijn we voor veel verhuizingen aantrekkelijk. Zowel voor zakelijke verhuizingen in Haarlem als voor particuliere verhuizingen.

 


Onze klanten


Snel, netjes en vriendelijk. Aanrader voor zware verhuisklussen!

 

 

 

- Jasper Zantvoord -


The moving was done extremely efficient, amazing staff, very flexible in time of short notice, totally recommended.

 

 

- Chis Karagannis


Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!

 

 

- Nico Meijer -


Feedback kan komen vanuit platformen waarop VenderFIx actief is, zoals: Google, Werkspot, Telefoonboek.nl, Places.nl etc.

Neem contact met ons op

 

VenderFix V.O.F.

Email: info@venderfix.nl

 

Albert John Luthulistraat 30

1447 XE Purmerend

 

+31 853035689