Home » Verhuizen » Verhuisbedrijf Hoofddorp

Verhuisbedrijf Hoofddorp 

Verhuizen in Hoofddorp

snel verhuizen hoofddorp

Als verhuisbedrijf in Hoofddorp is VenderFix gespecialiseerd in alles op het gebied van verhuizen. Zowel voor het vervoeren van piano’s en kleine- als grote verhuizingen staan wij voor u klaar. Voor ieder budget verzekeren wij de beste inzet. Dat is verantwoord verhuizen op uw manier. Van begin tot eind kunnen wij professioneel het verhuistraject regelen. Van het leveren van de verhuisdozen tot het bezemschoon opleveren van uw woning.

De verhuizers in Hoofddorp weten van aanpakken. Ze halen uw woning in rap tempo leeg. Voor u het weet, is de verhuiswagen met uw inboedel dus al op weg naar het nieuwe pand. Verhuisbedrijf VenderFIx verzorgt niet alleen het transport van uw inboedel. Desgewenst helpen wij u met het inpakken van de verhuisdozen en het monteren of demonteren van meubels. Als het nodig is, nemen we vakmensen mee die kunnen schilderen of klussen. Zo is de woning meteen opleverklaar. Wilt u liever zelf de controle houden over uw goedkope verhuizing in Almere? Dan kunt u bij ons de benodigde verhuismaterialen aanschaffen. U kunt bijvoorbeeld een verhuislift huren of een paar stevige verhuisdozen kopen. Deze materialen zijn onmisbaar voor elke verhuizing.


Onze klanten


Heel goede ervaring met VenderFix. Heel aardige jongens en ze hadden een heel scherpe prijs. De verhuizing is volledig naar wens verlopen en ik raad VenderFix zeker aan!

 

 

- Arie -


Erg prettig bedrijf met vriendelijke mensen. Korte lijnen in de zeer professionele communicatie

 

 

- Carla van der Klugt -


Great team! Quick and efficient, highly recommended.

 

 

- Anoniem -


Feedback kan komen vanuit platformen waarop VenderFIx actief is, zoals: Google, Werkspot, Telefoonboek.nl, Places.nl etc.

 

 

Neem contact met ons op

 

VenderFix V.O.F.

Email: info@venderfix.nl

 

Albert John Luthulistraat 30

1447 XE Purmerend

 

+31 853035689