Home » Verhuizen » Verhuisbedrijf Purmerend

Verhuisbedrijf Purmerend

Verhuizen in Purmerend

Snelle Verhuizers

Onze verhuizers kennen elke hoek van Purmerend en hebben hier al talloze keren verhuisd. Of het nou de nieuwbouw woningen zijn in Weidevenne of de hoge flats in Wheermolen en Overwhere, wij weten hoe wij het meest efficiënt te werk moeten gaan in alle situaties. Wij beschikken over alle benodigde middelen om vakkundig te werk te gaan binnen Purmerend! Door onze voorzieningen efficiënt in te zetten kunnen we de kosten voor het verhuizen in Purmerend voordelig houden voor iedereen. Daarnaast bestaat ons team uit jonge sterke verhuizers. Deze jongens steken graag hun handen uit de mouwen en hebben de verhuizing het liefst zo snel mogelijk afgerond.

Ondanks het feit dat wij het tempo graag hoog houden, zullen wij altijd de veiligheid van uw spullen waarborgen.

Onze verhuizers voeren dagelijks verhuizingen uit en doordat wij vrij jong zijn, kunnen wij de kosten voor de verhuizing laag houden. Zo kunnen we optreden als de meest voordelige verhuisbedrijf in Purmerend en omgeving! Bent u benieuwd hoeveel het zal kosten om  te verhuizen in Purmerend? Full dan de aanvraagformulier of bel ons nu zodat u een vrijblijvende offerte of bezichtiging van ons kan ontvangen.

Opslag in Purmerend en verhuisdozen

 

Door onze samenwerking met All-Safe Mini Opslag kunnen wij u voorzien van de beste opslag en verhuisdozen. Ook kunnen wij uw werk volledig uit handen nemen en een full-service verhuizing uitvoeren. Hier pakken wij uw spullen in en zorgen wij dat alles klaar staat voor de dag van de verhuizing. 

 

Als u opzoek bent naar een opslag, kijken wij graag met u mee. Wij zullen samen met All-Safe kijken wat de meest efficiënte en voordeligste opties zijn en communiceren dat vervolgens aan u door. 


Onze klanten


Duidelijke communicatie, aardige lui, snel werk!

 

 

-Mark Lemmens


Allemachtig wat een super bedrijf is dit. Zorgvuldheid en klantgerichtheid staan hoog in hun vaandel. Niets is teveel. Met de grootst mogelijke zorg zijn onze spullen verhuist. Dikke aanrader voor iedereen die op het punt staat om te verhuizen. Dankjewel mannen.

 

 

- Cansu K


Top kerels, goed en netjes gewerkt, zeer geduldig en meewerkend
alle grote zware meubels geen probleem.
zwaar en groot bed naar eerste etage geen probleem
extra werkzaamheden geen probleem

ik raad ze iedereen aan !!

 

 

- Erik Vasbinder


Feedback kan komen vanuit platformen waarop VenderFIx actief is, zoals: Google, Werkspot, Telefoonboek.nl, Places.nl etc.

Neem contact met ons op

 

VenderFix V.O.F.

Email: info@venderfix.nl

 

Albert John Luthulistraat 30

1447 XE Purmerend

 

+31 853035689