Home » Verhuizen » Verhuisbedrijf Zaandam

Verhuisbedrijf Zaandam 

Verhuizen in Zaandam

Verhuizen Zaandam

Verhuist u binnen de regio Zaandam of van Zaandam naar Amsterdam of Purmerend? Wij kennen zowel Zaandam als de omliggende gemeenten als geen ander. U bent er bij ons zeker van dat we de kortste weg van A naar B berekenen en ons niet vastrijden in smalle straatjes en steegjes. Uw verhuizing wordt met de grootst mogelijke zorg uitgevoerd en uw inboedel en eigendommen zijn tijdens de verhuizing in goede handen. Indien u verhuist van of naar hoger gelegen etages dan wordt er gebruik gemaakt van een verhuislift (indien mogelijk).

 

Inschrijven bij de nieuwe gemeente, een nieuwe school zoeken voor de kinderen, uw spullen inpakken. Dit zijn maar enkele factoren die komen kijken bij een verhuizing. Wij begrijpen als geen ander dat uw hoofd vol met van alles is in de aanloop van uw aanstaande verhuizing en ook op de verhuisdag zelf. Graag denken wij met u mee zodat uw verhuizing binnen Zaandam zo stressvrij mogelijk verloopt. Daarom bieden wij voor het inpakken van uw inboedel onze inpakdienst aan.  Kleinere inpakwerkzaamheden kunnen vlak voor het verhuizen en zelfs tijdens de verhuizing zelf door ons verzorgd worden. Voor het inpakken van uw volledige inboedel bieden wij de mogelijkheid een afspraak met onze verhuisservice te maken.

Tijdens het uitvoeren van de verhuizingen in Zaandam staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Tegelijkertijd hechten we veel waarde aan de uiteindelijke kosten van het verhuizen. Bent u benieuwd wat de kosten voor u verhuizing in Zaandam door VenderFix zijn? Vraag dan eenvoudig een offerte aan!

 


Onze klanten

 

 


Wat een toppers!!! Wat voor ons een onmogelijke klus leek, hebben de heren binnen 30 minuten opgelost.

Zeer vriendelijk en enorm behulpzaam!

Een aanrader voor alle verhuisklussen!

 

 

- Peter van Rosmalen -


Voor een nette prijs zijn mijn spullen vanuit een opslagplaats naar mijn appartement gebracht. I.v.m. drukte op de weg waren ze iets later en hebben dit keurig telefonisch doorgegeven.
Na 3,5 uur waren al mijn spullen over. Heel fijn dat ik dit heb kunnen uitbesteden. Mocht ik in de toekomst weer verhuizen, dan zal ik weer contact opnemen met VenderFix.

 

 

- Anoniem - 


Werkelijk fantastisch, heren hebben alles tot in de puntjes verzorgd van begin tot einde. Je geeft ze de sleutels en bij thuiskomst staat alles keurig op z’n plek. Zeker aan te raden!

 

 

 

- Robine Savert -


Feedback kan komen vanuit platformen waarop VenderFIx actief is, zoals: Google, Werkspot, Telefoonboek.nl, Places.nl etc

Neem contact met ons op

 

VenderFix V.O.F.

Email: info@venderfix.nl

 

Albert John Luthulistraat 30

1447 XE Purmerend

 

+31 853035689