Bedrijfsverhuizingen

Wilt u binnenkort zakelijk verhuizen? Dan bent u bij ons bij het juiste adres. VenderFix heeft verhuizers die al jaren lang experts zijn in bedrijfsverhuizingen. Diverse klanten waarbij we uithuizingen verrichten zijn ook vaak op zoek naar een partij die interne verhuizingen kunnen uitvoeren. Ook daarvoor bent u bij VenderFix aan het juiste adres. VenderFix draait nergens zijn hand voor om! Wij kunnen volledige interne/externe bedrijfsverhuizingen voor u realiseren. Als u door ons uw bedrijfsverhuizing laat doen, bent u verzekert van een goede service. Al jaren lang staan wij garant voor een professionele afhandeling van opdrachten, zowel groot als klein. Ook krijgt u altijd een vast contactpersoon tijdens het gehele project. Neem vrijblijvend contact met ons op voor uw verhuizing en ervaar de kracht van VenderFix! 

Diversiteit

Kantoren

Een kantoorverhuizing vereist een duidelijk en gestructureerd plan. De lopende zaken mogen namelijk geen schade en/of hinder ondervinden door middel van de verhuizing.
Om uw kantoorverhuizing tot een succes te maken, bereiden wij ons grondig voor. Wij stellen ons flexibel op voor en tijdens uw kantoorverhuizing.

Sportscholen

Moet uw sportschool naar een nieuw pand verhuisd worden? Dit kan voor de gym grote gevolgen hebben en vergt een professionele afwikkeling. Het verhuizen van een sportschool is een stuk ingewikkelder dan een reguliere bedrijfsverhuizing. Er kan zoveel meer fout gaan wat grotere gevolgen kan hebben. Gelukkig verhuizen we per jaar tientallen sportscholen, dit betekend dat er genoeg ervaring is om alles soepel te laten verlopen.

Scholen

Een gespecialiseerd verhuisbedrijf zoals VenderFix zal uw schoolverhuizing aanzienlijk gemakkelijker maken  Wij weten wat de behoeftes zijn van onderwijsinstellingen en kunnen hier goed op inspelen. Ook begrijpen wij dat de verhuizing zo min mogelijk het lesplan van de leerlingen moet verstoren. VenderFix zal u van begin tot eind specialistisch bijstaan en is gespecialiseerd in zowel interne- als externe schoolverhuizingen.

Tevreden klanten

keepgo europe
Keepgo Europe hebben wij tot 2 maal aantoe mogen helpen met hun kantoorverhuizingen binnen de gemeente Heusden.
Nl training
NL-training hebben we al talloze keren mogen verzorgen van vlekkeloze schoolverhuizingen rondom heel het land.
advocaten
De lievtallige advocten van Laus Koudstaal Advocaten hebben wij mogen helpen als sjouwkracht bij de interne verhuizing van hun kantoor.
VenderFix heeft MedTerra's grote assortiment aan supplementen en kantoortspullen mogen verhuizen naar hun nieuwe vestiging in Haarlem
Jar Opleiding hebben wij van een volledige pand verhuizing mogen voorzien binnen Alkmaar.
JOGO
Jogo hebben we voorzien van een loodzware nieuwe keuken doormiddel van een verhuislift.
dgn
VenderFix heeft zijn handen vol gehad aan de grote kantoorverhuizing van DGN Publishers langs de grachten van Amsterdam, maar heeft zijn slogan waargemaakt.
VenderFix heeft Improvia meerdere malen mogen verzorgen van een kantoorverhuizing en de montage van hun nieuwe meubilair.

1. Neem contact met ons op 

U kunt ons bellen of mailen. Vervolgens kunnen wij met u meedenken en kijken wat het meest handig is in uw situatie, zodat u een zo correct mogelijke offerte in handen krijgt.

2. Vrijblijvende prijsopgave

Wij bezoeken u vrijblijvend om te zien wat de werkzaamheden zullen zijn en wat de meest praktische werkwijze zal zijn. Vervolgens sturen wij u dezelfde dag van de bezichtiging een vrijblijvende offerte per mail. In de mail nemen wij u mee in de werkzaamheden die wij zullen uitvoeren tijdens de verhuizing en op welke wijze. U kunt vervolgens in alle rust oriënteren en ten alle tijden contact met ons opnemen voor aanvullende vragen.

3. We maken er meteen werk van

Indien u akkoord gaat met de prijsopgave plannen wij gelijk samen met u de verhuisdatum in. Verder zullen wij u wederom uitleggen hoe de dag zal verlopen. Op deze manier kunt u van te voren aangeven als u iets aan de werkwijze wil aanpassen. Verder zullen we kijken of wij u nog materiaal of informatie kunnen verschaffen voor werkzaamheden die u liever zelf uit wilt voeren.

De dag van de verhuizing zal alles vlot en zoals afgesproken verlopen. Omdat u precies weet wat u te wachten staat, zal de stress die men heeft bij een reguliere verhuizing niet van toepassing zijn.