Wij van Venderfix leveren meerdere diensten zoals u heeft gezien op onze home pagina. Ons bedrijf heeft ervaring op meerdere vlakken en voert elke opdracht of klus uit op een snelle en efficiënte wijze. Onze diensten zijn

Verhuizen

Team VenderFix is gespecialiseerd in verhuizingen. Wij verhuizen uw inboedel zo snel en zo veilig mogelijk naar de opgegeven locatie en doen dat tegen een zeer scherpe prijs. Wij verhuizen door heel Nederland maar zijn het meest actief in Noord-Holland. Wij houden ons bezig met zowel particuliere- als bedrijfsverhuizingen. Of het nou gaat om uw hele inboedel of om al uw kantoor meubilair bij ons bent u bij het juiste adres. Wij de-monteren uw spullen met beleid en vervoeren ze veilig van A naar B. Daarnaast doen wij ook aan internationale verhuizingen binnen de EU (tarieven op aanvraag) en is geen enkele uitdaging of afstand te groot. We hebben bij Venderfix verhuizingen een reguliere service en een full service. Bij de reguliere service dient u zelf al uw spullen transport waardig te maken en bij de full service kunt u lekker achterover leunen en doen wij dat voor u. 

Reguliere Service

Bij onze reguliere service laden wij uw spullen in en lossen het weer voor u af en plaatsen we ze op de gewenste plek.

Full service

Bij onze full service de-monteren/monteren we alle aangegeven spullen en pakken we al uw spullen zorgvuldig in zodat ze transport-waardig zijn. Daarnaast bieden wij u ook verhuisdozen aan bij de service en kunnen wij al uw spullen voor u in de dozen plaatsen . Dat bespaart u als klant  een hoop tijd en moeite. 

Transport

Heeft u spullen die opgehaald en bezorgd moeten worden? Naast  verhuizen doen wij ook aan transport. Wij transporteren goederen, meubilair en grofvuil. We zorgen er altijd voor dat het transport snel en zonder problemen verloopt. Wij houden u op de hoogte van het proces zodat u altijd weet waar uw spullen zijn. 

Goederen

Wij vervoeren goederen door heel Nederland en binnen de EU. Door onze bekwaamheid in de transport van goederen kunnen wij al uw zorg uit handen nemen. De capaciteit voor deze dienst is, net als bij het verhuizen, ruim 20 m³ per bus.

Ontruimingen

Ontruimen is zoals velen andere werkzaamheden een van onze expertises bij Venderfix. Wij ontruimen zowel particulier als bedrijfspanden. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij langs voor een bezichtiging en overleggen we met u wat er gebeuren moet en op welke wijze. We zullen er alles aan doen zodat u voldoet aan de opleveringsvoorwaarden.

Spoedontruiming

Bij spoedontruimingen komen wij dezelfde dag dat de aanvraag is verstuurd bezichtigen. Vervolgens voeren wij de ontruiming de daaropvolgende dag uit.

Schoonmaak

Een schone start na een renovatie, verbouwing of oplevering van uw nieuwe of bestaande locatie is belangrijk. Een opleveringsschoonmaak kan worden uitgevoerd in verschillende panden of ruimtes, maar dat hoeft niet alleen na de renovatie, verbouwing of oplevering te zijn. Wij van VenderFix, maken u pand of woonruimte brandschoon en zorgen voor een goed resultaat.