Welkom bij VenderFix, jouw toegewijde partner voor een vlotte verhuizing en meer. Onze vakmannen brengen niet alleen expertise in verhuizingen, maar ook een brede kennis op het gebied van huisvesting met zich mee. Of het nu gaat om efficiënte verhuisservices, renovaties, installaties of algemeen onderhoud, bij VenderFix ben je verzekerd van een complete oplossing voor al jouw huisvestingsbehoeften. Ontdek de veelzijdigheid van onze diensten en maak verhuizen en wonen comfortabeler met VenderFix, jouw betrouwbare partner in verhuizingen en huisvesting. Onze expertise valt in te delen in:

snelle verhuizer

Verhuizen

Team VenderFix is gespecialiseerd in verhuizingen. Wij verhuizen uw inboedel zo snel en zo veilig mogelijk naar de opgegeven locatie en doen dat tegen een zeer scherpe prijs. Wij verhuizen door heel Nederland maar zijn het meest actief in Noord-Holland. Wij houden ons bezig met zowel particuliere- als bedrijfsverhuizingen. Of het nou gaat om uw hele inboedel of om al uw kantoor meubilair bij ons bent u bij het juiste adres. Wij de-monteren uw spullen met beleid en vervoeren ze veilig van A naar B. Daarnaast doen wij ook aan internationale verhuizingen binnen de EU (tarieven op aanvraag) en is geen enkele uitdaging of afstand te groot. We hebben bij Venderfix verhuizingen een reguliere service en een full service. Bij de reguliere service dient u zelf al uw spullen transport waardig te maken en bij de full service kunt u lekker achterover leunen en doen wij dat voor u. 

Particuliere Verhuizingen

Bij VenderFix geloven we sterk in kwaliteit boven kwantiteit. Onze toegewijde verhuisteams zijn getraind om niet alleen effectief, maar ook met oog voor detail te werken. Elk stuk wordt zorgvuldig ingepakt en behandeld alsof het ons eigen bezit is. Zo kun jij met een gerust hart uitkijken naar een vlekkeloze verhuizing.

Bedrijfsverhuizingen

Ontdek de professionele aanpak van VenderFix bij bedrijfsverhuizingen. Wij begrijpen dat een naadloze overgang cruciaal is voor jouw bedrijfsvoering. Ons ervaren team staat klaar om elke stap zorgvuldig te plannen en uit te voeren, met oog voor detail en efficiëntie. Vertrouw op VenderFix voor een bedrijfsverhuizing die voldoet aan de hoogste professionele normen, waardoor jouw bedrijf snel en probleemloos weer operationeel is.

VenderFix
particulier
VenderFix Verhuizingen

Seniorenverhuizingen

Ervaar de zorgzame service van VenderFix bij seniorenverhuizingen. Wij begrijpen dat verhuizen op latere leeftijd speciale aandacht vereist. Ons toegewijde team staat klaar om elke stap van de verhuizing soepel en met empathie te begeleiden. Van zorgvuldig inpakken tot een warme ondersteuning: bij VenderFix bieden we meer dan een verhuizing, we bieden comfort en gemak voor senioren die een nieuwe fase van het leven ingaan.

Ontruimingen

Ontdek de efficiënte service van VenderFix bij ontruimingen. Of het nu gaat om het leeghalen van een woning, bedrijfspand of andere ruimte, ons team staat garant voor een vlotte en gestroomlijnde aanpak. Met oog voor detail en effectiviteit zorgen wij voor een snelle en professionele ontruiming, waardoor jij snel verder kunt. Kies voor de doeltreffende dienstverlening van VenderFix en laat ons jouw ontruimingsbehoeften snel en efficiënt verzorgen.

Spoedverhuizingen

Bij VenderFix begrijpen we dat sommige situaties snel handelen vereisen. Daarom bieden wij flexibele oplossingen voor spoedverhuizingen. Of het nu gaat om een onverwachte verandering in plannen of een last-minute vereiste, ons team staat klaar om snel en efficiënt te reageren. Vertrouw op de flexibiliteit van VenderFix voor een vlotte spoedverhuizing die aan jouw onmiddellijke behoeften voldoet.

Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader 💪👍
Lars Kwaak
Lars Kwaak
via Google
Read More
Gisteren de zoveelste en wederom vlekkeloze verhuizing via VenderFix meegemaakt. Geweldige service en de stress die vaak bij een verhuizing komt kijken werd weer volledig weggenomen. Dikke 5 sterren. Bedankt voor de last minute verhuizing en tot de volgende 😉
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Shanella Bleecke
Shanella Bleecke
via Google
Read More
Wij hebben een ontzettend fijne verhuizing gehad met Venderfix. Het personeel is beleefd en gaat netjes en gestructureerd te werk. Het contact voorafgaand de verhuisdag is ook erg prettig verlopen, ik kon met alle vragen bij hun terecht en zij hebben mij wijselijk kunnen adviseren in de voorbereidingen. Al met al 10/10, kan Vederfix met volle vertrouwen aanbevelen!
Tessa Wamper
Tessa Wamper
via Google
Read More
Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heb me nergens druk over hoeven te maken want Junior regelde alles. Zeker een verhuisbedrijf wat ik kan aanraden.
Noelle Smulders
Noelle Smulders
via Google
Read More
Echt super gasten dit! Ze zijn betrouwbaar, fijne communicatie, goede prijs en zeker kwaliteit. We hebben een top dag gehad en waren sneller klaar dan verwacht. Echt een aanrader.
Melanie
Melanie
via Google
Read More
Dit verhuisbedrijf gaat snel, efficiënt en netjes te werk. Voor ons al de derde keer dat wij van jullie diensten gebruik hebben gemaakt, tot de volgende keer!
Jesca Rusken
Jesca Rusken
via Google
Read More
Deze verhuizers is niet gauw wat teveel. Goede hulp bij een voor ons te zware klus. Erg blij mee. Gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. Erg bedankt!!!
Previous
Next

Internationale Verhuizingen

Met jarenlange ervaring in internationale verhuizingen binnen de EU, is VenderFix jouw betrouwbare partner voor een vlotte overgang naar een nieuwe bestemming. Ons deskundige team begrijpt de unieke uitdagingen van grensoverschrijdende verhuizingen en staat klaar om elk aspect zorgvuldig te coördineren. Vertrouw op de bewezen expertise van VenderFix voor een soepele en stressvrije internationale verhuizing binnen de Europese Unie.

Meubeltransport

Bij VenderFix tillen we meubeltransport naar een hoger niveau. Met vakkundigheid en precisie zorgen wij ervoor dat jouw meubels veilig en onbeschadigd op hun bestemming aankomen. Ons ervaren team begrijpt de waarde van jouw meubelstukken en behandelt ze met de grootste zorg. Kies voor de vakkundigheid van VenderFix en geniet van een moeiteloos meubeltransport, waarbij wij garant staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Handy-man Service

Met de handy-man service van VenderFix gaat jouw verhuizing een stap verder. Onze handige verhuizers zijn niet alleen experts in transport, maar ook bedreven in het vakkundig in- en uit elkaar halen van meubels. Of het nu gaat om montage of demontage, onze handige vakmensen zorgen voor een soepele overgang, waarbij elk meubelstuk met zorg wordt behandeld. Kies voor gemak en deskundigheid met de handy-man service van VenderFix.

Verhuisliftservice

Bij VenderFix geloven we sterk in kwaliteit boven kwantiteit. Onze toegewijde verhuisteams zijn getraind om niet alleen effectief, maar ook met oog voor detail te werken. Elk stuk wordt zorgvuldig ingepakt en behandeld alsof het ons eigen bezit is. Zo kun jij met een gerust hart uitkijken naar een vlekkeloze verhuizing.

Veel gestelde verhuisvragen

Bij VenderFix kunt u eenvoudig een offerte aanvragen door ons online aanvraag formulier in te vullen. Geef alle relevante informatie op over uw verhuizing, en wij zullen u dezelfde dag een gedetailleerde offerte bezorgen.

Ja, bij VenderFix Verhuizingen hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw bezittingen. Onze verhuisdiensten zijn standaard gedekt door een verzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie over de dekking.

  • Een verhuizer kost €30,- per uur. 
  • Een bakwagen kost ook €30,- per uur

Bedragen zijn excl. btw.

  • Voor een kleine verhuizing zal u 2 verhuizers nodig hebben voor ongeveer 4 uur.
  • Voor een volledig verhuizing van een 2 persoonshuishouden zal u 3/2 verhuizers nodig hebben voor ongeveer 8 uur. 
  • Voor een volledige grote verhuizing (3 tot 5 persoons huishouden) zal u 4/5 verhuizers nodig hebben en 2 bakwagens voor ongeveer 8 a 9 uur. 

Voor meer informatie over onze tarieven kunt u naar deze pagina.

Ja, wij bieden professionele inpakdiensten aan. Ons ervaren team zorgt voor een veilige en efficiënte verpakking van uw bezittingen, waardoor u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw verhuizing.

Voor meer informatie over onze verhuis-service kunt u ons bellen.

 

Zeker, VenderFix Verhuizingen is gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen. Wij beschikken over de nodige ervaring en middelen om uw verhuizing soepel te laten verlopen, waar in Europa u ook heen gaat.

Het wordt aanbevolen om uw verhuizing zo vroeg mogelijk te plannen, idealiter enkele weken tot maanden van tevoren. Dit geeft ons voldoende tijd om alles te organiseren en uw gewenste verhuisdatum te waarborgen.

In het algemeen vermijden we gevaarlijke materialen, levende wezens en waardevolle documenten tijdens het verhuisproces. Neem contact met ons op voor specifieke vragen over items die u wilt verhuizen.

Wij begrijpen dat planningen kunnen veranderen. Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat we samen kunnen kijken naar alternatieve data en uw verhuizing kunnen aanpassen aan uw nieuwe schema.

Tijdens uw verhuizing blijft ons team bereikbaar. U ontvangt de contactgegevens van de verantwoordelijke persoon, en we staan klaar om eventuele vragen of zorgen direct aan te pakken.

Hoewel we er alles aan doen om schade te voorkomen, begrijpen we dat ongelukken kunnen gebeuren. In het geval van schade, neem onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem onderzoeken en passende maatregelen nemen.

Afbouw en Vakmanschap

Bij VenderFix bieden we meer dan alleen verhuisservices. Onze vaardige expertise strekt zich uit tot tegelwerk, stucwerk, vloeren leggen, loodgieterswerk en montage. Of het nu gaat om het verfraaien van je nieuwe ruimte of het realiseren van specifieke installaties, ons veelzijdige team staat paraat met vakmanschap en precisie. Ontdek de uitgebreide mogelijkheden van VenderFix – jouw one-stop-oplossing voor zowel verhuizingen als deskundige afwerking.

Tegelzetten

Bij VenderFix verheffen we tegelzetwerk tot een kunst. Onze expertise in tegelwerk staat garant voor vakmanschap en precisie. Of het nu gaat om het betegelen van vloeren, wanden of andere oppervlakken, ons ervaren team zorgt voor een professioneel resultaat. Vertrouw op de tegelzetwerkexpertise van VenderFix voor een duurzame en esthetisch aantrekkelijke afwerking in elke ruimte. Lees meer….

 
 
Tegelzetter

Vloerenleggen

Vloerleggen

Bij VenderFix tillen we vloerenleggen naar een hoger niveau met onze uitgebreide expertise. Of het nu gaat om het leggen van parket, laminaat, tegels of andere vloerbedekkingen, onze vakmensen zorgen voor een vakkundige en duurzame afwerking. Kies voor de vloerenlegexpertise van VenderFix en geniet van een perfect gelegde vloer die niet alleen functioneel is, maar ook de esthetiek van jouw ruimte versterkt. Lees meer…

 
 

Stucwerk

Bij VenderFix hebben we een uitgebreide expertise in stucwerk, waarmee we jouw ruimtes transformeren tot ware meesterwerken. Onze vakmensen beheersen de kunst van het stucen met finesse en precisie, of het nu gaat om gladde wanden, decoratieve afwerkingen of reparaties. Kies voor de stucwerkexpertise van VenderFix en geef elke kamer een hoogwaardige en aantrekkelijke uitstraling. Lees meer…

 
 
Stucen

Montage

Montage

Bij VenderFix omarmen we de kunst van montage met een speciale focus op badkamermeubels en keukens. Onze deskundigheid in montagewerkzaamheden garandeert niet alleen een naadloze installatie, maar ook duurzame resultaten. Of het nu gaat om het plaatsen van badkamermeubels of het monteren van een nieuwe keuken, onze vakmensen zorgen voor een vakkundige afwerking. Vertrouw op de montage-expertise van VenderFix voor een moeiteloze en professionele installatie die de esthetiek en functionaliteit van jouw ruimtes verbetert. Lees meer…

 
 

Loodgieterswerk

Bij VenderFix beschikken we over uitgebreide expertise in loodgieterswerkzaamheden. Onze vakmensen hebben de kennis en ervaring om diverse loodgietersuitdagingen aan te pakken, variërend van reparaties tot installaties. Of het nu gaat om het verhelpen van lekkages, het installeren van sanitair of het onderhouden van leidingen, wij bieden betrouwbare en professionele loodgietersdiensten. Vertrouw op de vakbekwaamheid van VenderFix voor hoogwaardige en duurzame resultaten in al jouw loodgietersbehoeften. Lees meer…

 
 
Loodgieter

Veel gestelde vragen verhuisvragen

Onze tegelzetservice omvat een breed scala aan werkzaamheden, zoals het betegelen van vloeren, wanden, badkamers en keukens. We verzorgen zowel functionele als decoratieve tegelprojecten.

1. Vraag: Wat voor soort tegelwerkzaamheden biedt jullie tegelzetservice aan?

Antwoord: Onze tegelzetservice omvat een breed scala aan werkzaamheden, zoals het betegelen van vloeren, wanden, badkamers en keukens. We verzorgen zowel functionele als decoratieve tegelprojecten.

2. Vraag: Welke vloermaterialen kunnen jullie leggen in onze vloerlegservice?

Antwoord: Onze vloerlegservice is veelzijdig en omvat het leggen van diverse materialen, zoals parket, laminaat, tegels en vinyl. We passen onze expertise aan op jouw specifieke vloerwensen.

6. Vraag: Zorgen jullie voor het verwijderen van oude tegels of vloerbedekking?

Antwoord: Ja, onze service omvat het verwijderen van oude tegels of vloerbedekking indien nodig. We zorgen ervoor dat de ondergrond geschikt is voor een optimale plaatsing.

7. Vraag: Kunnen jullie ook helpen bij het kiezen van tegel- of vloermaterialen?

Antwoord: Zeker, we bieden advies bij het kiezen van tegel- en vloermaterialen, rekening houdend met stijl, functionaliteit en budget.

8. Vraag: Zijn jullie tegelzetters ervaren met mozaïektegels?

Antwoord: Ja, onze tegelzetters hebben ruime ervaring met mozaïektegels en kunnen deze zorgvuldig en nauwkeurig plaatsen volgens specifieke ontwerpeisen.

9. Vraag: Wat voor soort garantie bieden jullie op jullie vloerlegservice?

Antwoord: Wij bieden een garantie op vakmanschap en streven naar tevredenheid. Gedetailleerde garantievoorwaarden worden bij het projectbespreking geleverd.

10. Vraag: Hoe verloopt het proces van jullie montage service, vanaf het bestellen van meubels tot de installatie?

Antwoord: Ons proces begint met een grondige bespreking van jouw wensen. Na het bestellen coördineren we de levering en plannen we de montage in op een geschikt moment. Onze deskundige monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie.

 
 
 

Ja, onze montage service omvat ook het professioneel installeren van keukenapparatuur. We zorgen voor een nauwkeurige en functionele montage, inclusief aansluitingen.

Absoluut, onze tegelzetservice is bekwaam in het realiseren van diverse tegelpatronen en ontwerpen. We werken nauw samen met klanten om aan hun specifieke ontwerpvoorkeuren te voldoen.

De duur varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. We streven ernaar efficiënt te werken zonder concessies te doen aan kwaliteit. Een nauwkeurige schatting wordt gegeven na een evaluatie ter plaatse.

Ja, onze service omvat het verwijderen van oude tegels of vloerbedekking indien nodig. We zorgen ervoor dat de ondergrond geschikt is voor een optimale plaatsing.

Zeker, we bieden advies bij het kiezen van tegel- en vloermaterialen, rekening houdend met stijl, functionaliteit en budget.

Ja, onze tegelzetters hebben ruime ervaring met mozaïektegels en kunnen deze zorgvuldig en nauwkeurig plaatsen volgens specifieke ontwerpeisen.

Wij bieden een garantie op vakmanschap en streven naar tevredenheid. Gedetailleerde garantievoorwaarden worden bij het projectbespreking geleverd.

 

Ons proces begint met een grondige bespreking van jouw wensen. Na het bestellen coördineren we de levering en plannen we de montage in op een geschikt moment. Onze deskundige monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie.