We zijn een jong, maar toch ervaren, verhuisbedrijf gevestigd in Purmerend. Ons team bestaat uit sterke ervaren mannen met een vakkundig oog.  Waar wij vooral waarde aan hechten in ons team is de volledige inzet naar onze klanten toe. “We’ll get it fixed” is niet alleen onze slogan, maar ook onze filosofie op de werkvloer. Echter hebben wij daar ook de inzet van onze klanten voor nodig. Daarom hechten wij ook veel waarde aan de communicatie met onze klanten. Zo weten beide partijen wat ze van elkaar kunnen verwachten en verloopt het proces het meest soepel. Daarnaast geven wij veel om de wensen van onze klanten en proberen we de vaak stressvolle verhuizing prettig te laten verlopen. 

Verhuizen, renoveren of transporteren?

Verhuizen als team

Verhuizen? Renoveren? Transporteren? Bij al deze opdrachten is het meestal de vraag waar u moet beginnen. Wij, van Venderfix, snappen als geen ander wat voor stress en mentale inspanning het kan bezorgen wanneer je als opdrachtgever deze moet uitvoeren. Daarom denken wij graag met u mee en zoeken we voor u naar de snelste en meest voordelige oplossing. Wij willen dat u onze dienstverlening zo aangenaam mogelijk ervaart en daarom zijn wij altijd te bereiken voor vragen en zetten we ons graag extra in waar nodig.

 

Wij van Venderfix verhuizen uw inboedel snel en veilig tegen een betaalbare prijs door heel Nederland. Ons team bestaat uit goed gemotiveerde verhuizers met jaren lange ervaring die zorgvuldig met uw spullen omgaan. Onze tarieven behoren tot een van de goedkoopste in heel Nederland. Wij demonteren uw meubilair en monteren het weer in dezelfde staat. Ook kunnen wij uw spullen inpakken (op aanvraag) en voorzien wij u van verhuisdozen, mocht u daar behoefte aan hebben. naast verhuizingen zijn onze mannen in te zetten voor diverse opdrachten.

VenderFix Team