Expertise in Vlekkeloze Verhuizingen: Lokaal en Internationaal

Ontdek onze uitgebreide expertise en professionele aanpak in de diverse werkgebieden van ons toonaangevende verhuisbedrijf. Van lokale verhuizingen tot internationale projecten, wij bieden betrouwbare diensten en zorgvuldige oplossingen. Vertrouw op ons ervaren team om uw verhuizing soepel te laten verlopen, waar ter wereld u zich ook bevindt. Ontdek de veelzijdigheid van onze werkgebieden en ervaar een moeiteloze overgang naar uw nieuwe bestemming.

 

Wij zijn werkzaam in de regio:

Utrecht

Flevoland

Zuid-Holland

Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader ūüí™ūüĎć
Lars Kwaak
Lars Kwaak
via Google
Read More
Gisteren de zoveelste en wederom vlekkeloze verhuizing via VenderFix meegemaakt. Geweldige service en de stress die vaak bij een verhuizing komt kijken werd weer volledig weggenomen. Dikke 5 sterren. Bedankt voor de last minute verhuizing en tot de volgende ūüėČ
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Shanella Bleecke
Shanella Bleecke
via Google
Read More
Wij hebben een ontzettend fijne verhuizing gehad met Venderfix. Het personeel is beleefd en gaat netjes en gestructureerd te werk. Het contact voorafgaand de verhuisdag is ook erg prettig verlopen, ik kon met alle vragen bij hun terecht en zij hebben mij wijselijk kunnen adviseren in de voorbereidingen. Al met al 10/10, kan Vederfix met volle vertrouwen aanbevelen!
Tessa Wamper
Tessa Wamper
via Google
Read More
Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heb me nergens druk over hoeven te maken want Junior regelde alles. Zeker een verhuisbedrijf wat ik kan aanraden.
Noelle Smulders
Noelle Smulders
via Google
Read More
Echt super gasten dit! Ze zijn betrouwbaar, fijne communicatie, goede prijs en zeker kwaliteit. We hebben een top dag gehad en waren sneller klaar dan verwacht. Echt een aanrader.
Melanie
Melanie
via Google
Read More
Dit verhuisbedrijf gaat snel, effici√ęnt en netjes te werk. Voor ons al de derde keer dat wij van jullie diensten gebruik hebben gemaakt, tot de volgende keer!
Jesca Rusken
Jesca Rusken
via Google
Read More
Deze verhuizers is niet gauw wat teveel. Goede hulp bij een voor ons te zware klus. Erg blij mee. Gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. Erg bedankt!!!
Previous
Next

Offerte verhuisbedrijf

De verhuiskosten hangen af van uw wensen. De verhuisbedrijf prijzen van VenderFix kunt u vooraf bekijken. Neem gerust contact met ons op zodat wij kunnen meedenken over wat de beste en voordeligste oplossing is in uw situatie. We komen vrijblijvend langs om de werkzaamheden in te schatten, waarna u een vrijblijvende verhuisbedrijf offerte ontvangt. Als u akkoord bent plannen we samen de verhuisdatum in. Verder kijken we of we kunnen ondersteunen met inpakmateriaal, handige tips en meer informatie. Bel ons gerust op 085-303 56 89 om een vrijblijvende bezichtiging in te plannen of vul het contactformulier in.

VenderFix verhuist snel, goedkoop en met beleid

Gaat u binnenkort verhuizen? Voorkom stress en zorg dat de grote dag van tevoren geregeld is. Bij verhuisbedrijf VenderFix maken we er meteen werk van. Bel ons direct en wij kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Wij zijn bereikbaar op 085-303 56 89 maar u kunt ook een mail sturen naar info@venderfix.nl. Onze professionals staan klaar om verhuizingen van A tot Z uit handen te nemen. In Amsterdam, Purmerend, Alkmaar, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp en de rest van Nederland!