Verhuisbedrijf Castricum

Verhuizen in Castricum

Onze verhuizers kennen Castricum als hun broekzak. Of het nu gaat om de smalle straten in Bakkum of de rustige wijken in Limmen, wij weten precies wat er moet gebeuren. Ons team bestaat uit ervaren verhuizers met uitgebreide kennis van het gebied. Zo kunnen we in elke situatie efficiënt te werk gaan. Daarnaast bestaat ons team uit jonge, energieke en goed opgeleide verhuizers uit Castricum en omgeving. Deze professionals staan klaar om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Hoewel we graag tempo maken, staat de veiligheid van uw spullen altijd voorop. We zorgen ervoor dat uw inboedel met de grootste zorg wordt behandeld.

Door onze kosten efficiënt te beheren, kunnen we onze tarieven zo voordelig mogelijk houden voor onze klanten. Zo streven we ernaar niet alleen het best beoordeelde verhuisbedrijf in Castricum te zijn, maar ook het meest betaalbare! Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw verhuizing in Castricum? Vul dan ons aanvraagformulier in of bel ons voor een vrijblijvende offerte of bezichtiging.

VenderFix Verhuizingen
VenderFix Verhuizingen

Waarom verhuizen met VenderFix in Castricum?

Er zijn wel een paar redenen waarom je voor Verhuisbedrijf VenderFix in Castricum moet kiezen:

Onze vakkundigheid, klantvriendelijkheid, oog voor detail, en tot slot zeer gunstige prijzen met oog op prijs-kwaliteit. Wij zetten al jaren de tevredenheid van onze klanten voorop en proberen dan ook de kosten voor onze klanten op een minimum te houden. Het mooiste hier aan is dat de kwaliteit niet verloren gaat in dit proces. Door onze gehele werkmethode proberen wij ons te onderscheiden van onze concullega’s. 

Best beoordeelde Verhuisbedrijf in Castricum

Mocht u binnenkort gaan verhuizen, dan kan VenderFix Verhuizingen als verhuisbedrijf Castricum zeker van pas komen. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en hebben al meer dan 10.000 verschillende verhuizingen mogen verrichten. Hierbij hebben we in totaal meer dan 500 reviews mogen verzamelen over verschillende platformen met een gemiddelde van 4,9/5 sterren. Onze verhuizers weten daarom precies wat ze te doen staat. We kijken samen naar wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan maken we een passen plan die precies aansluit op uw wensen. 

venderfix castricum

Verhuizing Castricum

Castricum is een prachtige gemeente gelegen tussen de Noordzee, Alkmaar en Beverwijk. De gemeente bestaat uit de dorpskernen Castricum, Bakkum, Akersloot en Limmen en telt in totaal zo’n 35.000 inwoners. Deze dorpskernen vormen samen de gemeente Castricum.

Castricum is onderverdeeld in verschillende wijken, waaronder:

 • Dorpskern
 • Bakkum
 • Akersloot
 • Limmen

Als u gaat verhuizen binnen de gemeente Castricum, vergeet dan niet uw verhuizing door te geven via de website van de gemeente. Dit is belangrijk om uw adresgegevens up-to-date te houden.

Bij VenderFix kunt u eenvoudig een offerte aanvragen door ons online aanvraag formulier in te vullen. Geef alle relevante informatie op over uw verhuizing, en wij zullen u dezelfde dag een gedetailleerde offerte bezorgen.

Ja, bij VenderFix Verhuizingen hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw bezittingen. Onze verhuisdiensten zijn standaard gedekt door een verzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie over de dekking.

 • Een verhuizer kost €30,- per uur. 
 • Een bakwagen kost ook €30,- per uur

Bedragen zijn excl. btw.

 • Voor een kleine verhuizing zal u 2 verhuizers nodig hebben voor ongeveer 4 uur.
 • Voor een volledig verhuizing van een 2 persoonshuishouden zal u 3/2 verhuizers nodig hebben voor ongeveer 8 uur. 
 • Voor een volledige grote verhuizing (3 tot 5 persoons huishouden) zal u 4/5 verhuizers nodig hebben en 2 bakwagens voor ongeveer 8 a 9 uur. 

Voor meer informatie over onze tarieven kunt u naar deze pagina.

U kunt een vakkundige inpakservice verwachten van VenderFix, waarbij uw bezittingen veilig worden ingepakt voor transport.

Zeker, VenderFix Verhuizingen is gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen. Wij beschikken over de nodige ervaring en middelen om uw verhuizing soepel te laten verlopen, waar in Europa u ook heen gaat.

Het wordt aanbevolen om uw verhuizing zo vroeg mogelijk te plannen, idealiter enkele weken tot maanden van tevoren. Dit geeft ons voldoende tijd om alles te organiseren en uw gewenste verhuisdatum te waarborgen.

Ze denken graag met de opdrachtgevers mee en zoeken naar de snelste en meest voordelige oplossing.

Wij begrijpen dat planningen kunnen veranderen. Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat we samen kunnen kijken naar alternatieve data en uw verhuizing kunnen aanpassen aan uw nieuwe schema.

Naast verhuizingen zijn ze in te zetten voor diverse opdrachten.

voor meer info zoek contact met ons op.

Hoewel we er alles aan doen om schade te voorkomen, begrijpen we dat ongelukken kunnen gebeuren. In het geval van schade, neem onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem onderzoeken en passende maatregelen nemen.

Onze klanten

Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader 💪👍
Lars Kwaak
Lars Kwaak
via Google
Read More
Gisteren de zoveelste en wederom vlekkeloze verhuizing via VenderFix meegemaakt. Geweldige service en de stress die vaak bij een verhuizing komt kijken werd weer volledig weggenomen. Dikke 5 sterren. Bedankt voor de last minute verhuizing en tot de volgende 😉
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Shanella Bleecke
Shanella Bleecke
via Google
Read More
Wij hebben een ontzettend fijne verhuizing gehad met Venderfix. Het personeel is beleefd en gaat netjes en gestructureerd te werk. Het contact voorafgaand de verhuisdag is ook erg prettig verlopen, ik kon met alle vragen bij hun terecht en zij hebben mij wijselijk kunnen adviseren in de voorbereidingen. Al met al 10/10, kan Vederfix met volle vertrouwen aanbevelen!
Tessa Wamper
Tessa Wamper
via Google
Read More
Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heb me nergens druk over hoeven te maken want Junior regelde alles. Zeker een verhuisbedrijf wat ik kan aanraden.
Noelle Smulders
Noelle Smulders
via Google
Read More
Echt super gasten dit! Ze zijn betrouwbaar, fijne communicatie, goede prijs en zeker kwaliteit. We hebben een top dag gehad en waren sneller klaar dan verwacht. Echt een aanrader.
Melanie
Melanie
via Google
Read More
Dit verhuisbedrijf gaat snel, efficiënt en netjes te werk. Voor ons al de derde keer dat wij van jullie diensten gebruik hebben gemaakt, tot de volgende keer!
Jesca Rusken
Jesca Rusken
via Google
Read More
Deze verhuizers is niet gauw wat teveel. Goede hulp bij een voor ons te zware klus. Erg blij mee. Gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. Erg bedankt!!!
Previous
Next

Meer dan Verhuizers: VenderFix, Jouw Allround Partner in Castricum

Welkom bij VenderFix! Wij zijn jouw complete partner voor verhuizingen en klussen in Castricum en de omliggende gebieden. Bij ons gaat het niet alleen om verhuizen; wij zijn een team van ervaren vakmensen die gespecialiseerd zijn in diverse huisklussen, zoals tegelzetten, stucwerk, montage, loodgieterswerk en vloerleggen. Bij VenderFix staan wij klaar om jouw woonwensen te realiseren met onze professionele diensten.

Onze Expertise: Verhuizen en Meer

Als verhuisbedrijf gaan wij verder dan alleen het vervoeren van je bezittingen. Ons team bestaat uit professionals met erkende vakdiploma’s, wat betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening in verschillende gebieden van huisverbetering.

 • Tegelzetten: Of het nu gaat om een keuken, badkamer of vloer, onze tegelzetters brengen vakmanschap en precisie in elke ruimte. Een perfecte afwerking is gegarandeerd.

 • Stucen: Onze stucadoors leveren hoogwaardig stucwerk voor wanden en plafonds. Of je nu gaat voor strak en modern of juist een meer klassieke uitstraling, wij brengen de gewenste afwerking.

 • Monteren: Van meubels tot verlichting, wij nemen het montageproces uit handen. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van al je items.

 • Loodgieterswerk: Leidingen, kranen, sanitair – wij zijn jouw loodgietersspecialisten. Kwalitatief werk dat lekkages voorkomt en jouw sanitair in topconditie houdt.

 • Vloerleggen: Of het nu gaat om laminaat, tegels of tapijt, wij hebben de expertise om vloeren op een professionele manier te leggen. Strak, duurzaam en precies zoals jij het wilt.

Waarom VenderFix?

 1. Gecertificeerde Vakmannen: Ons team bestaat uit professionals met vakdiploma’s, wat garant staat voor deskundigheid en kwaliteit.

 2. Verstand van Zaken: Wij begrijpen dat jouw huis meer is dan alleen een plek; het is een leefomgeving. Daarom behandelen wij elke klus met de nodige zorg en aandacht.

 3. Goede Prijs-Kwaliteitverhouding: Bij VenderFix geloven we in eerlijke prijzen voor hoogwaardige dienstverlening. Geen verrassingen, alleen transparantie.

Ontdek de Voordelen van VenderFix

Wanneer je kiest voor VenderFix, kies je voor een veelzijdige partner die jouw verhuizing en huisverbetering tot in de puntjes verzorgt. Wij staan garant voor kwaliteit, professionaliteit en een vriendelijke service. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij jouw huis in Castricum naar een hoger niveau tille

bedrijfsverhuizing venderfix
Een bedrijfsverhuizing met VenderFix betekent een efficiënte en zorgeloze overgang naar uw nieuwe locatie.
Tegelwerk
Badkamer Venderfix

Welkom bij ons professionele verhuisbedrijf VenderFix in Castricum en de nabije omgeving. We zijn er trots op jouw betrouwbare verhuispartner te zijn, met een reputatie voor uitstekende service en een professionele aanpak. Of je nu een seniorenverhuizing, bedrijfsverhuizing, ontruiming, meubeltransport, spoedverhuizing, verhuisliftservice, internationale verhuizing of handige klusservice nodig hebt, wij bieden een breed scala aan verhuisdiensten om aan al jouw behoeften te voldoen. We staan klaar om jouw verhuiservaring zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

 

Seniorenverhuizingen: Onze ervaren en zorgzame verhuizers begrijpen de specifieke behoeften van seniorenverhuizingen. We zorgen voor een vlotte overgang, met aandacht voor elk detail.

Bedrijfsverhuizingen: Voor efficiënte en probleemloze bedrijfsverhuizingen kun je vertrouwen op VenderFix. We minimaliseren downtime, zodat je bedrijf snel weer operationeel is op de nieuwe locatie.

Ontruimingen: Of het nu gaat om een woningontruiming of bedrijfsruimte, wij nemen de stress en het werk uit handen. Ons team staat klaar voor een snelle en nette ontruiming.

Meubeltransport: Met zorgvuldig verpakt en vervoerd meubilair zorgen wij ervoor dat je kostbare bezittingen veilig op hun bestemming aankomen.

Spoedverhuizingen: Soms moet het snel gaan. Onze spoedverhuizingsdienst staat 24/7 paraat om snel en efficiënt te handelen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Verhuisliftservice: Voor moeiteloze verhuizingen naar of van hogere verdiepingen bieden wij professionele verhuisliftservice. Dit bespaart tijd en moeite.

Internationale verhuizingen: VenderFix maakt grensoverschrijdende verhuizingen gemakkelijk. Wij regelen alles, van planning tot douaneformaliteiten, voor een soepele overgang naar je nieuwe bestemming.

Handy-man service: Onze handige handy-man service biedt extra hulp bij klussen rondom de verhuizing, zoals het monteren en demonteren van meubels, ophangen van lampen, en andere kleine taken.

Kies VenderFix als je verhuispartner in Purmerend en ervaar professionele, stressvrije verhuizingen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij maken verhuizen eenvoudig!