Verhuisbedrijf Zaandam

Verhuizen in Zaandam

Verhuisbedrijf Zaandam

Verhuist u binnen de regio Zaandam of van Zaandam naar een andere nabije stad? Wij kennen zowel Zaandam als de omliggende gemeenten als geen ander. U bent er bij ons zeker van dat we de kortste weg van A naar B berekenen en ons niet vastrijden in smalle straatjes en steegjes. Uw verhuizing wordt met de grootst mogelijke zorg door Verhuisbedrijf Zaandam uitgevoerd en uw inboedel en eigendommen zijn tijdens de verhuizing binnen Zaandam in goede handen. Indien u verhuist van of naar hoger gelegen etages dan wordt er gebruik gemaakt van een verhuislift (indien mogelijk).

Inschrijven bij de nieuwe gemeente, een nieuwe school zoeken voor de kinderen, uw spullen inpakken. Dit zijn maar enkele factoren die komen kijken bij een verhuizing. Wij begrijpen als geen ander dat uw hoofd vol met van alles is in de aanloop van uw aanstaande verhuizing en ook op de verhuisdag zelf. Graag denken wij met u mee zodat uw verhuizing binnen Zaandam zo stressvrij mogelijk verloopt. Daarom bieden wij voor het inpakken van uw inboedel onze inpakdienst aan.  Kleinere inpakwerkzaamheden kunnen vlak voor het verhuizen en zelfs tijdens de verhuizing zelf door ons verzorgd worden. Voor het inpakken van uw volledige inboedel bieden wij de mogelijkheid een afspraak met onze verhuisservice te maken.

Tijdens het uitvoeren van de verhuizingen in Zaandam staan kwaliteit en klanttevredenheid centraal. Tegelijkertijd hechten we veel waarde aan de uiteindelijke kosten van het verhuizen. Bent u benieuwd wat de kosten voor u verhuizing in Zaandam door VenderFix zijn? Vraag dan eenvoudig een offerte aan!

VenderFix Verhuisbedrijf Zaandam

Laat uw volledige inboedel schadevrij verhuizen door Verhuisbedrijf Zaandam. VenderFix Verhuizingen verhuist zowel particulieren als zakelijke klanten al jarenlang op een veilige manier met verzekerd transport. Onze compleet uitgeruste bakwagens zijn voorzien van verhuisdekens, spanbanden, sealfolie en verhuishondjes. Zo zorgen we ervoor dat we u zo efficient en veilig mogelijk kunnen verhuizen. Een complete verhuizing van of naar Zaandam verzorgen we voor een zeer gunstige prijs. Maak uw verhuizing optioneel compleet met een verhuislift of  inpak- en/of montagehulp.

verhuizen

Verhuizing Zaanstad

Zaandam is de enige stad binnen de gemeente Zaanstad. Deze bevindt zich in de provincie Noord-Holland. De gemeente telt ruim 157.000 inwoners. Hierdoor behoort Zaanstad tot een van de grotere gemeentes binnen de provincie.

Zaanstad heeft los van Zaandam nog 8 andere dorpen:

  • Assendelft
  • Koog aan de Zaan
  • Krommenie
  • Krommeniedijk
  •  Westknollendam
  •  Westzaan
  • Wormerveer 
  • Zaandijk

Vergeet u verhuizing niet door te geven aan de gemeente. Dit kunt u hier schriftelijk doen. 

Onze klanten

Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Frank ten Berge
Frank ten Berge
via Werkspot
Read More
De verzorgers van mijn bank en koelkast kregen deze niet naar de 1e etage. Binnen een paar minuten had ik contact met VenderFix, na wat foto's gestuurd te hebben een prijs afgesproken en dezelfde avond nog kwamen ze de klus doen. Ik had me er al bij neergelegd dat ik beneden koud drinken moet halen, vandaar alleen een opdracht voor de bank. De bank kregen ze makkelijk en vakkundig omhoog. Toen ze de koelkast zagen hebben ze even overlegd en deze ook kosteloos omhoog gebracht via het balkon. We zijn er toch al was het antwoord toen ik extra wilde betalen. Goede betrouwbare verhuizers die ik zeker nog eens inhuur als ik er niet uit kom met verhuizen.
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader 💪👍
Trudy Nijenhuis
Trudy Nijenhuis
via Werkspot
Read More
2 vlotte sterke mannen die de klus vlot afwerkten. Zeker een bedrijf waar ik nog vaker een beroep op ga doen. Bovendien was Venderfix de enige die reageerde op mijn klus via Werkspot. Dat zijn dus echte AANPAKKERS! Top. Heel tevreden.
Werner van Bakel
Werner van Bakel
via Google
Read More
Netjes, op tijd en snel! Alles wat je wenst van een verhuizer. Goed werk.
Cansu K
Cansu K
via Werkspot
Read More
Allemachtig wat een super bedrijf is dit. Zorgvuldheid en klantgerichtheid staan hoog in hun vaandel. Niets is teveel. Met de grootst mogelijke zorg zijn onze spullen verhuist. Dikke aanrader voor iedereen die op het punt staat om te verhuizen. Dankjewel mannen.
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Peter Spruit
Peter Spruit
via Google
Read More
Jong verhuisbedrijf met hands-on mentaliteit en doen werkelijk alles met een lach! Volgens mij hadden wij de meest onmogelijke verhuisopdracht ever voor deze boys, want we hadden ons zowel als klant als verhuizer vergist in de hoeveelheid spullen. We dachten onze klus in een dag te klaren, maar uiteindelijk ging het in drieën. Wat hebben we hard gewerkt en gelachen.....😅. Zelfs zou ik, alleen al voor het plezier, een keer in de maand met ze meegaan om te helpen. Ik kan Venderfix voor elke verhuis klus aanraden. Nou jongens we krijgen kwartaal 2 in 2020 de sleutel van ons nieuwbouw huis, dus ga maar alvast ruimte reserveren in de agenda?!
Fam. Dresselhuis
Fam. Dresselhuis
via Klantenvertellen
Read More
18 juli kwamen de jongens van VenderFix uit Purmerend onze dochter verhuizen van Steendam via Hoogezand naar Utrecht. Met de verhuiswagen met lift waren ze keurig op tijd. Wat een sterke boys! En altijd die lach op het gezicht. Alles prima en voorzichtig op een professionele manier ingeladen. Op naar Utrecht. Spullen naar de verschillende verdiepingen gebracht. En toen?! Goj, kast past niet door trapopgang. Wat nu? En weer die stralende lach op het gezicht. We fixen het buitenom via het dakterras. En jahoor, spanbanden om de vitrinekast en een ruk was de kast zonder beschadigingen boven. Zelden zo’n krachtsexplosie gezien......en weer die tevreden lach! Geweldige dag met deze jongens van VenderFix meegemaakt. Echte aanrader.
Previous
Next