Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuizen in Amsterdam

Snel Verhuizen

Verhuizen is voor de meeste mensen veeleisend en stressvol. Al uw spullen inpakken en verplaatsen naar een nieuwe woning is namelijk ook geen alledaagse gebeurtenis . Bij VenderFix verhuizingen staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Wij zijn er van bewust dat elk persoon zijn/haar verhuizing anders beleeft en dat dat verschillende wensen met zich mee brengt.  Wij communiceren daarom altijd goed met de klant, zodat zijn/haar wensen duidelijk voor ons zijn. Op het moment dat de wensen voor ons bekend zijn, zetten wij alles op alles om de verhuizing van begin tot eind naar wens te laten verlopen. Niks is belangrijker voor ons dan een tevreden klant.

Verhuizen binnen de Amsterdamse straten is geen simpele taak voor een verhuisbedrijf. Nauwe bochten, smalle straten, haastige fietsers, kleine trappenhuizen en drukte in het verkeer zijn maar een paar van dingen waar je tegen aan loopt tijdens een verhuizing in Amsterdam. Er zijn veel verhuisbedrijven die simpelweg niet voorbereid zijn op zulke obstakels en hierdoor de verhuizing niet optimaal kunnen verrichten. Een gebrek aan kennis m.b.t. de straten van Amsterdam kan al snel leiden tot een tijdsuitloop tijdens de verhuizing. Onze verhuizers zijn al jaren actief in Amsterdam en kennen de straten als hun eigen broekzak. Ook zijn onze verhuizers voornamelijk woonachtig te (of rondom) Amsterdam. Wij bieden bij VenderFix Verhuizingen dus los van een voordelig uurtarief ook een zeer efficiënte verhuizing waarbij de tijd goed wordt benut. 

Onze klanten

Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader 💪👍
Lars Kwaak
Lars Kwaak
via Google
Read More
Gisteren de zoveelste en wederom vlekkeloze verhuizing via VenderFix meegemaakt. Geweldige service en de stress die vaak bij een verhuizing komt kijken werd weer volledig weggenomen. Dikke 5 sterren. Bedankt voor de last minute verhuizing en tot de volgende 😉
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Shanella Bleecke
Shanella Bleecke
via Google
Read More
Wij hebben een ontzettend fijne verhuizing gehad met Venderfix. Het personeel is beleefd en gaat netjes en gestructureerd te werk. Het contact voorafgaand de verhuisdag is ook erg prettig verlopen, ik kon met alle vragen bij hun terecht en zij hebben mij wijselijk kunnen adviseren in de voorbereidingen. Al met al 10/10, kan Vederfix met volle vertrouwen aanbevelen!
Tessa Wamper
Tessa Wamper
via Google
Read More
Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heb me nergens druk over hoeven te maken want Junior regelde alles. Zeker een verhuisbedrijf wat ik kan aanraden.
Noelle Smulders
Noelle Smulders
via Google
Read More
Echt super gasten dit! Ze zijn betrouwbaar, fijne communicatie, goede prijs en zeker kwaliteit. We hebben een top dag gehad en waren sneller klaar dan verwacht. Echt een aanrader.
Melanie
Melanie
via Google
Read More
Dit verhuisbedrijf gaat snel, efficiënt en netjes te werk. Voor ons al de derde keer dat wij van jullie diensten gebruik hebben gemaakt, tot de volgende keer!
Jesca Rusken
Jesca Rusken
via Google
Read More
Deze verhuizers is niet gauw wat teveel. Goede hulp bij een voor ons te zware klus. Erg blij mee. Gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. Erg bedankt!!!
Previous
Next