Verhuisbedrijf Alkmaar

Verhuizen in Alkmaar

Verhuizen Alkmaar

VenderFIx hecht veel waarde aan de kwaliteit van zijn verhuizingen. Daarnaast vinden we het ook heel belangrijk dat verhuizingen tegen een betaalbare prijs worden uitgevoerd. Daarom werken we bij Verhuisbedrijf Alkmaar met teams die relatief jong zijn, maar desondanks vakkundig opgeleid. Zo kunnen we de arbeidskosten van ons verhuisbedrijf voordelig houden en dat ziet u terug in de kosten van uw verhuizing van- of naar Alkmaar

Wij zijn zeer actief win de omstreken van Alkmaar. Dat is dus inclusief Heerhugowaard, Hoorn en Stompetoren. Wij hebben veel ervaring met alle type woningen; van een historisch pand in het centrum van Alkmaar tot een galerijflat in Overdiepad. Wij kennen alle bijzonderheden en kunnen overal net zo snel en voordelig werken.

Als u gaat verhuizen binnen Alkmaar is het handig een verhuisbedrijf uit de buurt te vragen zoals wij. Alkmaar is een oude stad met smalle steegjes. Voor een bakwagen kan het lastig zijn hier doorheen te rijden. Daarom is het belangrijk dat het verhuisbedrijf de stad goed kent. Zo kunnen de verhuizers de snelste en makkelijkste route naar uw nieuwe woning nemen.  

Waarom verhuizen met VenderFix in Alkmaar?

Er zijn meer dan een paar redenen waarom je voor Verhuisbedrijf VenderFix in de Rijp moet kiezen, waaronder:

Onze vakkundigheid, klantvriendelijkheid, oog voor detail, en tot slot zeer gunstige prijzen met oog op prijs-kwaliteit. Wij zetten al jaren de tevredenheid van onze klanten voorrop en proberen dan ook de kosten voor onze klanten op een minimum te houden. Het mooiste hier aan is dat de kwaliteit niet verloren gaat in dit proces. Door onze gehele werkmethode proberen wij ons te onderscheiden van onze conculega’s.

Best beoordeelde Verhuisbedrijf in Alkmaar

Mocht u binnenkort gaan verhuizen, dan kan VenderFix Verhuizingen als verhuisbedrijf Alkmaar zeker van pas komen. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en hebben al meer dan 10.000 verschillende verhuizingen mogen verrichten. Hierbij hebben we in totaal meer dan 500 reviews mogen verzamelen over verschillende platformen met een gemiddelde van 4,9/5 sterren. Onze verhuizers weten daarom precies wat ze te doen staat. We kijken samen naar wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan maken we een passen plan die precies aansluit op uw wensen. 

Verhuisbedrijf

Verhuizing gemeente Alkmaar

Alkmaar is een gemeente binnen de provincie Noord-Holland. Gemeente Alkmaar telt ruim 110.000 inwoners. Alkmaar bestaat uit 11 wijken en 5 gebieden, waaronder: 

 

  • Alkmaar-Zuid
  • Alkmaar-West
  • Alkmaar-Centrum
  • Schermer
  • Overdie
  • De Mare
  • Graft/De Rijp
  • Huiswaard/Vroonermeer
  • Daalmeer/Koedijk
  • Oudorp

Als u gaat verhuizen naar/van gemeente Alkmaar, is het ook van belang uw verhuizing door te geven via de website van de gemeente Alkmaar

Onze klanten

Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader 💪👍
Lars Kwaak
Lars Kwaak
via Google
Read More
Gisteren de zoveelste en wederom vlekkeloze verhuizing via VenderFix meegemaakt. Geweldige service en de stress die vaak bij een verhuizing komt kijken werd weer volledig weggenomen. Dikke 5 sterren. Bedankt voor de last minute verhuizing en tot de volgende 😉
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Shanella Bleecke
Shanella Bleecke
via Google
Read More
Wij hebben een ontzettend fijne verhuizing gehad met Venderfix. Het personeel is beleefd en gaat netjes en gestructureerd te werk. Het contact voorafgaand de verhuisdag is ook erg prettig verlopen, ik kon met alle vragen bij hun terecht en zij hebben mij wijselijk kunnen adviseren in de voorbereidingen. Al met al 10/10, kan Vederfix met volle vertrouwen aanbevelen!
Tessa Wamper
Tessa Wamper
via Google
Read More
Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heb me nergens druk over hoeven te maken want Junior regelde alles. Zeker een verhuisbedrijf wat ik kan aanraden.
Noelle Smulders
Noelle Smulders
via Google
Read More
Echt super gasten dit! Ze zijn betrouwbaar, fijne communicatie, goede prijs en zeker kwaliteit. We hebben een top dag gehad en waren sneller klaar dan verwacht. Echt een aanrader.
Melanie
Melanie
via Google
Read More
Dit verhuisbedrijf gaat snel, efficiënt en netjes te werk. Voor ons al de derde keer dat wij van jullie diensten gebruik hebben gemaakt, tot de volgende keer!
Jesca Rusken
Jesca Rusken
via Google
Read More
Deze verhuizers is niet gauw wat teveel. Goede hulp bij een voor ons te zware klus. Erg blij mee. Gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. Erg bedankt!!!
Previous
Next