Verhuisbedrijf Haarlem

Verhuizen in Haarlem

VenderFix biedt vaak hulp aan gezinnen bij het verhuizen in Haarlem of elders in de omgeving van Amsterdam. Vaak zijn dit verhuizingen in nieuwbouwwijken waarbij het verhuizen van de inboedel vaak goed te doen is zonder traplift of andere middelen. Maar soms zijn het ook verhuizingen in het historische hart van Haarlem. Bij deze verhuizingen komt het voor dat de huizen lastig toegankelijk zijn. Bijvoorbeeld door te steile of te nauwe trappen is het dan alleen mogelijk om via een omweg de juiste verdieping te bereiken. Dan gebruiken wij bij Verhuisbedrijf Haarlem een verhuislift of wanneer dit niet mogelijk is dan kunnen we ervoor kiezen om de inboedel naar boven te takelen. Het takelen proberen we overigens zoveel mogelijk tot een minimum te beperken om de kans op schade te beperken en de kosten van de verhuizing te minimaliseren.


VenderFix biedt als verhuisbedrijf in Haarlem zeer concurrerende tarieven voor verhuizingen in, om en naar Haarlem. Dankzij onze gunstige prijzen, zijn wij zeer aantrekkelijk om in te schakelen als verhuisbedrijf Haarlem. Zowel voor zakelijke verhuizingen in Haarlem als voor particuliere verhuizingen.

Verhuizen in Haarlem
VenderFix Verhuizingen

Waarom verhuizen met VenderFix in Haarlem?

Er zijn wel een paar redenen waarom je voor Verhuisbedrijf VenderFix in Haarlem moet kiezen:

Onze vakkundigheid, klantvriendelijkheid, oog voor detail, en tot slot zeer gunstige prijzen met oog op prijs-kwaliteit. Wij zetten al jaren de tevredenheid van onze klanten voorrop en proberen dan ook de kosten voor onze klanten op een minimum te houden. Het mooiste hier aan is dat de kwaliteit niet verloren gaat in dit proces. Door onze gehele werkmethode proberen wij ons te onderscheiden van onze conculega’s. 

Best beoordeelde Verhuisbedrijf in Haarlem

Mocht u binnenkort gaan verhuizen, dan kan VenderFix Verhuizingen als verhuisbedrijf Haarlem zeker van pas komen. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en hebben al meer dan 10.000 verschillende verhuizingen mogen verrichten. Hierbij hebben we in totaal meer dan 500 reviews mogen verzamelen over verschillende platformen met een gemiddelde van 4,9/5 sterren. Onze verhuizers weten daarom precies wat ze te doen staat. We kijken samen naar wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan maken we een passen plan die precies aansluit op uw wensen. 

Verhuizen

Verhuizing Haarlem

Haarlem is een stad en gemeente. Sterker nog, het is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. De stad ligt aan de rivier het Spaarne en in de regio Zuid-Kennemerland.  Deze gemeente telt ruim 162.000 inwoners. Haarlem is hier mee de grootste gemeente binnen de provincie (op Amsterdam na).

Haarlem bestaat uit 5 stadsdelen:

 • Centrum
 • Noord
 • Oost
 • Zuid-West
 • Schalkwijk

Aangrenzende gemeentes waar wij ook werkzaam zijn, zijn onder andere Zaanstad, Zandvoort, Heemskerk, Beverwijk en Hillegom.

Voordat u gaat verhuizen is het belangrijk om niet te vergeten de gemeente op de hoogte te stellen. Dat kan via deze link.

Neem contact op met VenderFix over eventuele extra kosten aan verbonden voor inpakdiensten en verhuisdozen.

De duur van een verhuizing met VenderFix kan variëren afhankelijk van de omvang en afstand van de verhuizing.

Ja, VenderFix biedt verhuisliftservice aan voor situaties waarin dit nodig is.

Ja, u kunt een offerte aanvragen bij VenderFix om een idee te krijgen van de kosten van uw verhuizing.

Neem contact op met VenderFix naar de beschikbaarheid en eventuele beperkingen met betrekking tot verhuisdagen.

Ja, VenderFix biedt handy-man services aan voor diverse klussen in en rondom het huis.

Ja, VenderFix kan helpen met het monteren van meubels na de verhuizing.

Neem contact op met VenderFix naar eventuele voorbereidingen die u moet treffen voor een soepele verhuizing.

Ja, VenderFix biedt opslagfaciliteiten aan voor situaties waarin spullen tijdelijk moeten worden opgeslagen.

Ja, u kunt feedback achterlaten over uw ervaring met VenderFix om hun dienstverlening te verbeteren.

Onze klanten

Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader 💪👍
Lars Kwaak
Lars Kwaak
via Google
Read More
Gisteren de zoveelste en wederom vlekkeloze verhuizing via VenderFix meegemaakt. Geweldige service en de stress die vaak bij een verhuizing komt kijken werd weer volledig weggenomen. Dikke 5 sterren. Bedankt voor de last minute verhuizing en tot de volgende 😉
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Shanella Bleecke
Shanella Bleecke
via Google
Read More
Wij hebben een ontzettend fijne verhuizing gehad met Venderfix. Het personeel is beleefd en gaat netjes en gestructureerd te werk. Het contact voorafgaand de verhuisdag is ook erg prettig verlopen, ik kon met alle vragen bij hun terecht en zij hebben mij wijselijk kunnen adviseren in de voorbereidingen. Al met al 10/10, kan Vederfix met volle vertrouwen aanbevelen!
Tessa Wamper
Tessa Wamper
via Google
Read More
Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heb me nergens druk over hoeven te maken want Junior regelde alles. Zeker een verhuisbedrijf wat ik kan aanraden.
Noelle Smulders
Noelle Smulders
via Google
Read More
Echt super gasten dit! Ze zijn betrouwbaar, fijne communicatie, goede prijs en zeker kwaliteit. We hebben een top dag gehad en waren sneller klaar dan verwacht. Echt een aanrader.
Melanie
Melanie
via Google
Read More
Dit verhuisbedrijf gaat snel, efficiënt en netjes te werk. Voor ons al de derde keer dat wij van jullie diensten gebruik hebben gemaakt, tot de volgende keer!
Jesca Rusken
Jesca Rusken
via Google
Read More
Deze verhuizers is niet gauw wat teveel. Goede hulp bij een voor ons te zware klus. Erg blij mee. Gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. Erg bedankt!!!
Previous
Next

Meer dan Verhuizers: VenderFix, Jouw Allround Partner in Haarlem

Welkom bij VenderFix, jouw betrouwbare partner voor verhuizingen en klussen in en rondom Haarlem. Gevestigd in het bruisende Haarlem, zijn wij meer dan alleen een verhuisbedrijf. Ons team van ervaren vakmannen staat klaar om jou te helpen met diverse klussen in huis, zoals tegelzetten, stucen, monteren, loodgieterswerk en vloerleggen.

Onze Expertise: Verhuizen en Meer

Als verhuisbedrijf gaan wij verder dan alleen het vervoeren van je bezittingen. Ons team bestaat uit professionals met erkende vakdiploma’s, wat betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening in verschillende gebieden van huisverbetering.

 • Tegelzetten: Of het nu gaat om een keuken, badkamer of vloer, onze tegelzetters brengen vakmanschap en precisie in elke ruimte. Een perfecte afwerking is gegarandeerd.

 • Stucen: Onze stucadoors leveren hoogwaardig stucwerk voor wanden en plafonds. Of je nu gaat voor strak en modern of juist een meer klassieke uitstraling, wij brengen de gewenste afwerking.

 • Monteren: Van meubels tot verlichting, wij nemen het montageproces uit handen. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van al je items.

 • Loodgieterswerk: Leidingen, kranen, sanitair – wij zijn jouw loodgietersspecialisten. Kwalitatief werk dat lekkages voorkomt en jouw sanitair in topconditie houdt.

 • Vloerleggen: Of het nu gaat om laminaat, tegels of tapijt, wij hebben de expertise om vloeren op een professionele manier te leggen. Strak, duurzaam en precies zoals jij het wilt.

Waarom VenderFix?

 1. Gecertificeerde Vakmannen: Ons team bestaat uit professionals met vakdiploma’s, wat garant staat voor deskundigheid en kwaliteit.

 2. Verstand van Zaken: Wij begrijpen dat jouw huis meer is dan alleen een plek; het is een leefomgeving. Daarom behandelen wij elke klus met de nodige zorg en aandacht.

 3. Goede Prijs-Kwaliteitverhouding: Bij VenderFix geloven we in eerlijke prijzen voor hoogwaardige dienstverlening. Geen verrassingen, alleen transparantie.

Ontdek de Voordelen van VenderFix

Wanneer je kiest voor VenderFix, kies je voor een veelzijdige partner die jouw verhuizing en huisverbetering tot in de puntjes verzorgt. Wij staan garant voor kwaliteit, professionaliteit en een vriendelijke service. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij jouw huis in Haarlem naar een hoger niveau tillen.

internationale verhuizing venderfix
Een internationale verhuizing met VenderFix betekent een zorgeloze overgang naar jouw nieuwe thuis, waar ter wereld dat ook mag zijn.
Tegelwerk
Badkamer Venderfix

Jouw vertrouwde partner voor verhuizingen in Haarlem en de omliggende regio. Ons professionele verhuisbedrijf staat garant voor een persoonlijke aanpak en uitgebreide service. Of het nu gaat om verhuizingen voor senioren, bedrijven, ontruimingen, meubeltransport, spoedverhuizingen, verhuisliftservice, internationale verhuizingen of onze handige handy-man service, wij bieden een breed scala aan verhuisdiensten om aan al jouw wensen te voldoen.

Seniorenverhuizingen: Onze ervaren en zorgzame verhuizers begrijpen de specifieke behoeften van seniorenverhuizingen. We zorgen voor een vlotte overgang, met aandacht voor elk detail.

Bedrijfsverhuizingen: Voor efficiënte en probleemloze bedrijfsverhuizingen kun je vertrouwen op VenderFix. We minimaliseren downtime, zodat je bedrijf snel weer operationeel is op de nieuwe locatie.

Ontruimingen: Of het nu gaat om een woningontruiming of bedrijfsruimte, wij nemen de stress en het werk uit handen. Ons team staat klaar voor een snelle en nette ontruiming.

Meubeltransport: Met zorgvuldig verpakt en vervoerd meubilair zorgen wij ervoor dat je kostbare bezittingen veilig op hun bestemming aankomen.

Spoedverhuizingen: Soms moet het snel gaan. Onze spoedverhuizingsdienst staat 24/7 paraat om snel en efficiënt te handelen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Verhuisliftservice: Voor moeiteloze verhuizingen naar of van hogere verdiepingen bieden wij professionele verhuisliftservice. Dit bespaart tijd en moeite.

Internationale verhuizingen: VenderFix maakt grensoverschrijdende verhuizingen gemakkelijk. Wij regelen alles, van planning tot douaneformaliteiten, voor een soepele overgang naar je nieuwe bestemming.

Handy-man service: Onze handige handy-man service biedt extra hulp bij klussen rondom de verhuizing, zoals het monteren en demonteren van meubels, ophangen van lampen, en andere kleine taken.

Kies VenderFix als je verhuispartner in Purmerend en ervaar professionele, stressvrije verhuizingen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij maken verhuizen eenvoudig!