Nadat wij het formulier binnen hebben gekregen zullen wij contact met u opnemen, zodat wij een vrijblijvende verhuisofferte voor u kunnen opstellen. Wij zullen u vervolgens de verhuisofferte via de mail opsturen. Houd er rekening mee dat de vrijblijvende offerte enkel en alleen een ruime inschatting is op basis van de informatie die wij van u hebben verkregen. Wij bieden daarom ook gratis bezichtigingen aan. Als u te ver woont voor de gratis bezichtiging zullen wij contact met u opnemen voor een praktisch alternatief. 

Aanvraag Formulier

Ontvang binnen 24 uur een offerte

Bij een reguliere verhuizing is het belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw spullen transportwaardig zijn. Dit wil zeggen dat de demontage en het  inpakwerk al door de klant zelf gedaan is.

Mocht dit niet het geval zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit aan te geven in het tekstvakje ‘Opmerkingen of bijzonderheden’. Zo kunnen wij hier rekening mee houden wanneer wij de vrijblijvende offerte voor u maken.

 

TIP: Probeer zoveel mogelijk losse spullen in DICHTE dozen te plaatsen. Zo kunnen de verhuizers het snelst te werk gaan!

TIP: Probeer zoveel mogelijk informatie vrij te geven in het formulier m.b.t. de inboedel. Zo kunnen we een toepasselijke offerte voor u uitbrengen.