Verhuisbedrijf Heiloo

Verhuizen in Heiloo

Onze verhuizers kennen elke hoek van Heiloo en hebben hier al talloze keren verhuisd. Of het nu gaat om de nieuwe woningen in het Ypestein gebied of de appartementen in het Stationsgebied, wij weten hoe we efficiënt te werk moeten gaan in elke situatie. We beschikken over alle nodige middelen om professioneel te werk te gaan binnen Heiloo! Door onze middelen op slimme wijze in te zetten, kunnen we de kosten voor verhuizingen in Heiloo betaalbaar houden voor iedereen. Daarnaast bestaat ons team uit jonge, sterke en goed opgeleide verhuizers uit Heiloo. Deze professionals steken graag de handen uit de mouwen en streven ernaar de verhuizing zo efficiënt mogelijk af te ronden.

Hoewel we het tempo graag hoog houden, staat de veiligheid van uw spullen altijd voorop. De belangrijkste redenen waarom mensen voor ons kiezen zijn:

 1. Onze veelzijdigheid en expertise
 2. Ons uitgebreide scala aan diensten
 3. Onze hoge klanttevredenheid
 4. Onze bekendheid met de regio

Door onze kosten zorgvuldig te beheren, kunnen we de kosten voor verhuizingen laag houden. Zo kunnen we optreden als het meest betaalbare verhuisbedrijf in Heiloo en omgeving! Bent u benieuwd naar de kosten van een verhuizing in Heiloo? Vul dan ons aanvraagformulier in of bel ons nu voor een vrijblijvende offerte of bezichtiging.

Blij verhuizen
VenderFix Verhuizingen

Waarom verhuizen met VenderFix in Heiloo?

Er zijn wel een paar redenen waarom je voor Verhuisbedrijf VenderFix in Heiloo moet kiezen:

Onze vakkundigheid, klantvriendelijkheid, oog voor detail, en tot slot zeer gunstige prijzen met oog op prijs-kwaliteit. Wij zetten al jaren de tevredenheid van onze klanten voorrop en proberen dan ook de kosten voor onze klanten op een minimum te houden. Het mooiste hier aan is dat de kwaliteit niet verloren gaat in dit proces. Door onze gehele werkmethode proberen wij ons te onderscheiden van onze conculega’s. 

Best beoordeelde Verhuisbedrijf in Heiloo

Mocht u binnenkort gaan verhuizen, dan kan VenderFix Verhuizingen als verhuisbedrijf Heiloo zeker van pas komen. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en hebben al meer dan 10.000 verschillende verhuizingen mogen verrichten. Hierbij hebben we in totaal meer dan 500 reviews mogen verzamelen over verschillende platformen met een gemiddelde van 4,9/5 sterren. Onze verhuizers weten daarom precies wat ze te doen staat. We kijken samen naar wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan maken we een passen plan die precies aansluit op uw wensen. 

venderfix heiloo

Verhuizing Heiloo

Heiloo is een gemeente in de regio Noord-Holland, gelegen in de buurt van Alkmaar en Castricum. De gemeente heeft ongeveer 23.000 inwoners en omvat verschillende wijken, waaronder:

 • Centrum
 • Ypestein
 • Plan Oost
 • Het Malevoort
 • Zuiderloo
 • Het Hoekstuk
 • Het Maalwater

Als u gaat verhuizen naar Heiloo, is het belangrijk om uw verhuizing door te geven via de website van de gemeente. Dit moet uiterlijk 4 weken voor uw verhuisdatum gebeuren.

Ja, VenderFix kan helpen bij het aansluiten van apparaten na de verhuizing als onderdeel van hun diensten.

Ja, bij VenderFix Verhuizingen hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw bezittingen. Onze verhuisdiensten zijn standaard gedekt door een verzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie over de dekking.

Bij VenderFix blijft communicatie een kernwaarde, met een focus op transparante communicatie en nauwe samenwerking met klanten.

Ja, wij bieden professionele inpakdiensten aan. Ons ervaren team zorgt voor een veilige en efficiënte verpakking van uw bezittingen, waardoor u zich kunt concentreren op andere aspecten van uw verhuizing.

Voor meer informatie over onze verhuis-service kunt u ons bellen.

 

Zeker, VenderFix Verhuizingen is gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen. Wij beschikken over de nodige ervaring en middelen om uw verhuizing soepel te laten verlopen, waar in Europa u ook heen gaat.

Het deskundige team van VenderFix staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het verhuisproces.

In het algemeen vermijden we gevaarlijke materialen, levende wezens en waardevolle documenten tijdens het verhuisproces. Neem contact met ons op voor specifieke vragen over items die u wilt verhuizen.

De professionele verhuizers van VenderFix bieden een vakkundige inpakservice, veilig transport en een probleemloze overgang naar uw nieuwe locatie.

Tijdens uw verhuizing blijft ons team bereikbaar. U ontvangt de contactgegevens van de verantwoordelijke persoon, en we staan klaar om eventuele vragen of zorgen direct aan te pakken.

Met hun toewijding aan klanttevredenheid en jarenlange ervaring in de verhuisbranche, kunt u met een gerust hart op VenderFix vertrouwen.

Onze klanten

Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader 💪👍
Lars Kwaak
Lars Kwaak
via Google
Read More
Gisteren de zoveelste en wederom vlekkeloze verhuizing via VenderFix meegemaakt. Geweldige service en de stress die vaak bij een verhuizing komt kijken werd weer volledig weggenomen. Dikke 5 sterren. Bedankt voor de last minute verhuizing en tot de volgende 😉
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Shanella Bleecke
Shanella Bleecke
via Google
Read More
Wij hebben een ontzettend fijne verhuizing gehad met Venderfix. Het personeel is beleefd en gaat netjes en gestructureerd te werk. Het contact voorafgaand de verhuisdag is ook erg prettig verlopen, ik kon met alle vragen bij hun terecht en zij hebben mij wijselijk kunnen adviseren in de voorbereidingen. Al met al 10/10, kan Vederfix met volle vertrouwen aanbevelen!
Tessa Wamper
Tessa Wamper
via Google
Read More
Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heb me nergens druk over hoeven te maken want Junior regelde alles. Zeker een verhuisbedrijf wat ik kan aanraden.
Noelle Smulders
Noelle Smulders
via Google
Read More
Echt super gasten dit! Ze zijn betrouwbaar, fijne communicatie, goede prijs en zeker kwaliteit. We hebben een top dag gehad en waren sneller klaar dan verwacht. Echt een aanrader.
Melanie
Melanie
via Google
Read More
Dit verhuisbedrijf gaat snel, efficiënt en netjes te werk. Voor ons al de derde keer dat wij van jullie diensten gebruik hebben gemaakt, tot de volgende keer!
Jesca Rusken
Jesca Rusken
via Google
Read More
Deze verhuizers is niet gauw wat teveel. Goede hulp bij een voor ons te zware klus. Erg blij mee. Gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. Erg bedankt!!!
Previous
Next

Meer dan Verhuizers: VenderFix, Jouw Allround Partner in Heiloo

Welkom bij VenderFix, uw vertrouwde partner voor verhuizingen en klussen in Heiloo en omgeving. Gevestigd in het hart van Heiloo, bieden wij meer dan alleen verhuisservices. Ons team bestaat uit vakbekwame professionals met ervaring in diverse huisklussen, zoals tegelzetten, stucwerk, montage, loodgieterswerk en vloerleggen.

Onze Expertise: Verhuizen en Meer

Als verhuisbedrijf gaan wij verder dan alleen het vervoeren van je bezittingen. Ons team bestaat uit professionals met erkende vakdiploma’s, wat betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening in verschillende gebieden van huisverbetering.

 • Tegelzetten: Of het nu gaat om een keuken, badkamer of vloer, onze tegelzetters brengen vakmanschap en precisie in elke ruimte. Een perfecte afwerking is gegarandeerd.

 • Stucen: Onze stucadoors leveren hoogwaardig stucwerk voor wanden en plafonds. Of je nu gaat voor strak en modern of juist een meer klassieke uitstraling, wij brengen de gewenste afwerking.

 • Monteren: Van meubels tot verlichting, wij nemen het montageproces uit handen. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van al je items.

 • Loodgieterswerk: Leidingen, kranen, sanitair – wij zijn jouw loodgietersspecialisten. Kwalitatief werk dat lekkages voorkomt en jouw sanitair in topconditie houdt.

 • Vloerleggen: Of het nu gaat om laminaat, tegels of tapijt, wij hebben de expertise om vloeren op een professionele manier te leggen. Strak, duurzaam en precies zoals jij het wilt.

Waarom VenderFix?

 1. Gecertificeerde Vakmannen: Ons team bestaat uit professionals met vakdiploma’s, wat garant staat voor deskundigheid en kwaliteit.

 2. Verstand van Zaken: Wij begrijpen dat jouw huis meer is dan alleen een plek; het is een leefomgeving. Daarom behandelen wij elke klus met de nodige zorg en aandacht.

 3. Goede Prijs-Kwaliteitverhouding: Bij VenderFix geloven we in eerlijke prijzen voor hoogwaardige dienstverlening. Geen verrassingen, alleen transparantie.

Ontdek de Voordelen van VenderFix

Wanneer je kiest voor VenderFix, kies je voor een veelzijdige partner die jouw verhuizing en huisverbetering tot in de puntjes verzorgt. Wij staan garant voor kwaliteit, professionaliteit en een vriendelijke service. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij jouw huis in Heiloo naar een hoger niveau tillen.

ontruiming venderfix
Een ontruiming met VenderFix betekent een professionele aanpak van uw ontruimingsbehoeften.
Tegelwerk
Badkamer Venderfix

Jouw vertrouwde partner voor verhuisdiensten in Heiloo en de nabije omgeving. Ons toegewijde verhuisbedrijf staat bekend om zijn professionele aanpak en uitgebreide dienstverlening. Of het nu gaat om seniorenverhuizingen, bedrijfsverhuizingen, ontruimingen, meubeltransport, spoedverhuizingen, verhuisliftservice, internationale verhuizingen of onze handige handyman-service, wij bieden een breed scala aan verhuiswerkzaamheden om aan al jouw behoeften te voldoen.

Seniorenverhuizingen: Onze ervaren en zorgzame verhuizers begrijpen de specifieke behoeften van seniorenverhuizingen. We zorgen voor een vlotte overgang, met aandacht voor elk detail.

Bedrijfsverhuizingen: Voor efficiënte en probleemloze bedrijfsverhuizingen kun je vertrouwen op VenderFix. We minimaliseren downtime, zodat je bedrijf snel weer operationeel is op de nieuwe locatie.

Ontruimingen: Of het nu gaat om een woningontruiming of bedrijfsruimte, wij nemen de stress en het werk uit handen. Ons team staat klaar voor een snelle en nette ontruiming.

Meubeltransport: Met zorgvuldig verpakt en vervoerd meubilair zorgen wij ervoor dat je kostbare bezittingen veilig op hun bestemming aankomen.

Spoedverhuizingen: Soms moet het snel gaan. Onze spoedverhuizingsdienst staat 24/7 paraat om snel en efficiënt te handelen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Verhuisliftservice: Voor moeiteloze verhuizingen naar of van hogere verdiepingen bieden wij professionele verhuisliftservice. Dit bespaart tijd en moeite.

Internationale verhuizingen: VenderFix maakt grensoverschrijdende verhuizingen gemakkelijk. Wij regelen alles, van planning tot douaneformaliteiten, voor een soepele overgang naar je nieuwe bestemming.

Handy-man service: Onze handige handy-man service biedt extra hulp bij klussen rondom de verhuizing, zoals het monteren en demonteren van meubels, ophangen van lampen, en andere kleine taken.

Kies VenderFix als je verhuispartner in Purmerend en ervaar professionele, stressvrije verhuizingen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij maken verhuizen eenvoudig!