Verhuisbedrijf Edam-Volendam

Verhuizen in Edam-Volendam

VenderFix

VenderFix Verhuizingen is een vakkundig en ervaren verhuisbedrijf die beschikt over opgeleide vakmannen. Wij verhuizen dagelijks meerdere huishoudens en zijn daarom gespecialiseerd in het verhuizen van particuliere klanten. Gezien wij gevestigd zijn in Purmerend, verhuizen wij ook vaak genoeg in Volendam en Edam.

Voor het verhuizen van zowel particulieren als zakelijke locaties en instellingen bent u bij ons aan het juiste adres als Verhuisbedrijf Edam-Volendam. Onze voorman stelt een draaiboek samen om van elk project een zorgeloze verhuizing te maken. 

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor ontruimingen en montage werkzaamheden.

 

Ondanks het feit dat wij het tempo graag hoog houden, zullen wij altijd de veiligheid van uw spullen waarborgen.

Door onze kosten goed te spreiden, kunnen wij de kosten voor de verhuizing laag houden. Zo kunnen we optreden als het meest voordelige verhuisbedrijf in Edam-Volendam en omgeving! Bent u benieuwd hoeveel het zal kosten om  te verhuizen in Volendam? vul dan het aanvraagformulier in of bel ons nu zodat u een vrijblijvende offerte of bezichtiging van ons kan ontvangen.

Waarom verhuizen met VenderFix in Edam-Volendam?

Er zijn wel een paar redenen waarom je voor Verhuisbedrijf VenderFix in Edam-Volendam moet kiezen:

Onze vakkundigheid, klantvriendelijkheid, oog voor detail, en tot slot zeer gunstige prijzen met oog op prijs-kwaliteit. Wij zetten al jaren de tevredenheid van onze klanten voorrop en proberen dan ook de kosten voor onze klanten op een minimum te houden. Het mooiste hier aan is dat de kwaliteit niet verloren gaat in dit proces. Door onze gehele werkmethode proberen wij ons te onderscheiden van onze conculega’s. 

Best beoordeelde Verhuisbedrijf in Edam-Volendam

Mocht u binnenkort gaan verhuizen, dan kan VenderFix Verhuizingen als verhuisbedrijf Edam-Volendam zeker van pas komen. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en hebben al meer dan 10.000 verschillende verhuizingen mogen verrichten. Hierbij hebben we in totaal meer dan 500 reviews mogen verzamelen over verschillende platformen met een gemiddelde van 4,9/5 sterren. Onze verhuizers weten daarom precies wat ze te doen staat. We kijken samen naar wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan maken we een passen plan die precies aansluit op uw wensen. 

Verhuizen

Verhuizing Edam-Volendam

Edam-Volendam is een gemeente binnen Noord-Holland in de regio Waterland. Edam-Volendam deelt de regio Waterland samen met de gemeente Landsmeer en Purmerend. Deze gemeente telt ruim 81.000 inwoners. Hierdoor behoort Purmerend tot een van de grotere gemeentes binnen zijn provincie.

Woonplaatsen binnen de gemeente Edam-Volendam zijn:

  • Beets
  • Edam
  • Hobrede
  • Kwadijk
  • Middelie, Oosthuizen
  • Purmer (Edam-Volendam)
  • Schardam
  • Volendam
  • Warder

Als u gaat verhuizen naar/van/binnen de gemeente Edam-Volendam is het ook van belang uw verhuizing door te geven via de website van de gemeente

Onze klanten

Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Frank ten Berge
Frank ten Berge
via Werkspot
Read More
De verzorgers van mijn bank en koelkast kregen deze niet naar de 1e etage. Binnen een paar minuten had ik contact met VenderFix, na wat foto's gestuurd te hebben een prijs afgesproken en dezelfde avond nog kwamen ze de klus doen. Ik had me er al bij neergelegd dat ik beneden koud drinken moet halen, vandaar alleen een opdracht voor de bank. De bank kregen ze makkelijk en vakkundig omhoog. Toen ze de koelkast zagen hebben ze even overlegd en deze ook kosteloos omhoog gebracht via het balkon. We zijn er toch al was het antwoord toen ik extra wilde betalen. Goede betrouwbare verhuizers die ik zeker nog eens inhuur als ik er niet uit kom met verhuizen.
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader 💪👍
Trudy Nijenhuis
Trudy Nijenhuis
via Werkspot
Read More
2 vlotte sterke mannen die de klus vlot afwerkten. Zeker een bedrijf waar ik nog vaker een beroep op ga doen. Bovendien was Venderfix de enige die reageerde op mijn klus via Werkspot. Dat zijn dus echte AANPAKKERS! Top. Heel tevreden.
Werner van Bakel
Werner van Bakel
via Google
Read More
Netjes, op tijd en snel! Alles wat je wenst van een verhuizer. Goed werk.
Cansu K
Cansu K
via Werkspot
Read More
Allemachtig wat een super bedrijf is dit. Zorgvuldheid en klantgerichtheid staan hoog in hun vaandel. Niets is teveel. Met de grootst mogelijke zorg zijn onze spullen verhuist. Dikke aanrader voor iedereen die op het punt staat om te verhuizen. Dankjewel mannen.
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Peter Spruit
Peter Spruit
via Google
Read More
Jong verhuisbedrijf met hands-on mentaliteit en doen werkelijk alles met een lach! Volgens mij hadden wij de meest onmogelijke verhuisopdracht ever voor deze boys, want we hadden ons zowel als klant als verhuizer vergist in de hoeveelheid spullen. We dachten onze klus in een dag te klaren, maar uiteindelijk ging het in drieën. Wat hebben we hard gewerkt en gelachen.....😅. Zelfs zou ik, alleen al voor het plezier, een keer in de maand met ze meegaan om te helpen. Ik kan Venderfix voor elke verhuis klus aanraden. Nou jongens we krijgen kwartaal 2 in 2020 de sleutel van ons nieuwbouw huis, dus ga maar alvast ruimte reserveren in de agenda?!
Fam. Dresselhuis
Fam. Dresselhuis
via Klantenvertellen
Read More
18 juli kwamen de jongens van VenderFix uit Purmerend onze dochter verhuizen van Steendam via Hoogezand naar Utrecht. Met de verhuiswagen met lift waren ze keurig op tijd. Wat een sterke boys! En altijd die lach op het gezicht. Alles prima en voorzichtig op een professionele manier ingeladen. Op naar Utrecht. Spullen naar de verschillende verdiepingen gebracht. En toen?! Goj, kast past niet door trapopgang. Wat nu? En weer die stralende lach op het gezicht. We fixen het buitenom via het dakterras. En jahoor, spanbanden om de vitrinekast en een ruk was de kast zonder beschadigingen boven. Zelden zo’n krachtsexplosie gezien......en weer die tevreden lach! Geweldige dag met deze jongens van VenderFix meegemaakt. Echte aanrader.
Previous
Next