Verhuisbedrijf Heerhugowaard

Verhuizen in Heerhugowaard

Onze verhuizers kennen Heerhugowaard als geen ander. Of het nu gaat om de kronkelende straten in De Noord of de moderne wijken in Stad van de Zon, wij weten precies wat er moet gebeuren. Ons team bestaat uit ervaren verhuizers met uitgebreide kennis van het gebied. Zo kunnen we in elke situatie efficiënt te werk gaan. Bovendien bestaat ons team uit jonge, energieke en goed getrainde Heerhugowaardse verhuizers. Ze zijn vastberaden om de klus snel en efficiënt te klaren.

Hoewel we graag snel werken, zullen we nooit de veiligheid van uw bezittingen uit het oog verliezen. Veiligheid staat bij ons voorop.

Door onze kosten zorgvuldig te beheren, kunnen we onze tarieven zo gunstig mogelijk houden voor onze klanten. Zo kunnen we niet alleen worden beschouwd als het best beoordeelde verhuisbedrijf in Heerhugowaard, maar ook als de meest voordelige! Benieuwd naar de kosten van een verhuizing in Heerhugowaard? Vul dan ons aanvraagformulier in of bel ons voor een vrijblijvende offerte of bezichtiging.

VenderFix Verhuizingen
VenderFix Verhuizingen

Waarom verhuizen met VenderFix in Heerhugowaard?

Er zijn wel een paar redenen waarom je voor Verhuisbedrijf VenderFix in Heerhugowaard moet kiezen:

Onze vakkundigheid, klantvriendelijkheid, oog voor detail, en tot slot zeer gunstige prijzen met oog op prijs-kwaliteit. Wij zetten al jaren de tevredenheid van onze klanten voorrop en proberen dan ook de kosten voor onze klanten op een minimum te houden. Het mooiste hier aan is dat de kwaliteit niet verloren gaat in dit proces. Door onze gehele werkmethode proberen wij ons te onderscheiden van onze concullega’s. 

Best beoordeelde Verhuisbedrijf in Heerhugowaard

Mocht u binnenkort gaan verhuizen, dan kan VenderFix Verhuizingen als verhuisbedrijf Heerhugowaard zeker van pas komen. Wij zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en hebben al meer dan 10.000 verschillende verhuizingen mogen verrichten. Hierbij hebben we in totaal meer dan 500 reviews mogen verzamelen over verschillende platformen met een gemiddelde van 4,9/5 sterren. Onze verhuizers weten daarom precies wat ze te doen staat. We kijken samen naar wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan maken we een passen plan die precies aansluit op uw wensen. 

heerhugowaard venderfix

Verhuizing Heerhugowaard

Heerhugowaard, gelegen tussen Alkmaar, Langedijk en Opmeer, is een bruisende stad in Noord-Holland. Met diverse wijken zoals:

 • Stad van de Zon
 • Butterhuizen
 • De Noord
 • Zuidwijk

telt Heerhugowaard meer dan 55.000 inwoners. 

Bij een verhuizing binnen Heerhugowaard is het belangrijk om deze tijdig door te geven aan de gemeente via hun online platform.

Bij VenderFix kunt u eenvoudig een offerte aanvragen door ons online aanvraag formulier in te vullen. Geef alle relevante informatie op over uw verhuizing, en wij zullen u dezelfde dag een gedetailleerde offerte bezorgen.

Ja, bij VenderFix Verhuizingen hechten we veel waarde aan de veiligheid van uw bezittingen. Onze verhuisdiensten zijn standaard gedekt door een verzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie over de dekking.

 • Een verhuizer kost €30,- per uur. 
 • Een bakwagen kost ook €30,- per uur

Bedragen zijn excl. btw.

 • Voor een kleine verhuizing zal u 2 verhuizers nodig hebben voor ongeveer 4 uur.
 • Voor een volledig verhuizing van een 2 persoonshuishouden zal u 3/2 verhuizers nodig hebben voor ongeveer 8 uur. 
 • Voor een volledige grote verhuizing (3 tot 5 persoons huishouden) zal u 4/5 verhuizers nodig hebben en 2 bakwagens voor ongeveer 8 a 9 uur. 

Voor meer informatie over onze tarieven kunt u naar deze pagina.

Ja, VenderFix kan helpen met het monteren van meubels na de verhuizing.

Voor meer informatie over onze verhuis-service kunt u ons bellen.

Zeker, VenderFix Verhuizingen is gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen. Wij beschikken over de nodige ervaring en middelen om uw verhuizing soepel te laten verlopen, waar in Europa u ook heen gaat.

Het wordt aanbevolen om uw verhuizing zo vroeg mogelijk te plannen, idealiter enkele weken tot maanden van tevoren. Dit geeft ons voldoende tijd om alles te organiseren en uw gewenste verhuisdatum te waarborgen.

Vraag VenderFix naar eventuele voorbereidingen die u moet treffen voor een soepele verhuizing.

Wij begrijpen dat planningen kunnen veranderen. Laat het ons zo snel mogelijk weten, zodat we samen kunnen kijken naar alternatieve data en uw verhuizing kunnen aanpassen aan uw nieuwe schema.

VenderFix zorgt voor een probleemloze overgang naar uw nieuwe locatie door veilig transport en professionele verhuizers.

Hoewel we er alles aan doen om schade te voorkomen, begrijpen we dat ongelukken kunnen gebeuren. In het geval van schade, neem onmiddellijk contact met ons op. We zullen het probleem onderzoeken en passende maatregelen nemen.

Onze klanten

Pamela Spaan
Pamela Spaan
via Google
Read More
Alweer een maand geleden dat we verhuisd zijn, maar oooo wat waren we blij met de professionele en goede service van VenderFix! Junior en Murat hebben keihard gewerkt. Ook toen bleek dat de inboedel veel te klein ingeschat was en er meer verhuisd moest worden, bleven de heren vriendelijk, professioneel en werkten enorm hard. Een hele dikke tien wat ons betreft. Ik raad VenderFix aan iedereen aan! Groeten Pamela en Frank
Dewy Melanie
Dewy Melanie
via Facebook
Read More
De mannen van VenderFix gaan op alle vlakken professioneel te werk & stoppen niet voordat de gehele verhuizing erop zit! We hebben met ze gelachen en zonder hun was het niet gelukt. Voor een eventueel volgende verhuizing zullen wij hen zeker weer inschakelen!
Nico Meijer
Nico Meijer
via Google
Read More
Positieve gasten met een gezonde dosis zelfvertrouwen die de klus klaren en rap reageren. Vraag gesteld, zelfde dag opgelost! Top!
Sylvia Verkooyen
Sylvia Verkooyen
via Facebook
Read More
Fantastische service, zelfs met last minute verzoeken. Absolute aanrader 💪👍
Lars Kwaak
Lars Kwaak
via Google
Read More
Gisteren de zoveelste en wederom vlekkeloze verhuizing via VenderFix meegemaakt. Geweldige service en de stress die vaak bij een verhuizing komt kijken werd weer volledig weggenomen. Dikke 5 sterren. Bedankt voor de last minute verhuizing en tot de volgende 😉
Daniel Moll
Daniel Moll
via Google
Read More
Beleefde krachpatsers die meedenken en snel reageren op verzoeken. Aanrader!
Shanella Bleecke
Shanella Bleecke
via Google
Read More
Wij hebben een ontzettend fijne verhuizing gehad met Venderfix. Het personeel is beleefd en gaat netjes en gestructureerd te werk. Het contact voorafgaand de verhuisdag is ook erg prettig verlopen, ik kon met alle vragen bij hun terecht en zij hebben mij wijselijk kunnen adviseren in de voorbereidingen. Al met al 10/10, kan Vederfix met volle vertrouwen aanbevelen!
Tessa Wamper
Tessa Wamper
via Google
Read More
Professioneel, vriendelijk en behulpzaam. Heb me nergens druk over hoeven te maken want Junior regelde alles. Zeker een verhuisbedrijf wat ik kan aanraden.
Noelle Smulders
Noelle Smulders
via Google
Read More
Echt super gasten dit! Ze zijn betrouwbaar, fijne communicatie, goede prijs en zeker kwaliteit. We hebben een top dag gehad en waren sneller klaar dan verwacht. Echt een aanrader.
Melanie
Melanie
via Google
Read More
Dit verhuisbedrijf gaat snel, efficiënt en netjes te werk. Voor ons al de derde keer dat wij van jullie diensten gebruik hebben gemaakt, tot de volgende keer!
Jesca Rusken
Jesca Rusken
via Google
Read More
Deze verhuizers is niet gauw wat teveel. Goede hulp bij een voor ons te zware klus. Erg blij mee. Gezelligheid en een lolletje op zijn tijd. Erg bedankt!!!
Previous
Next

Meer dan Verhuizers: VenderFix, Jouw Allround Partner in Heerhugowaard

Welkom bij VenderFix! Wij zijn jouw betrouwbare partner voor verhuizingen en klussen in Heerhugowaard en de omliggende regio. Ons team gaat verder dan alleen verhuizingen; wij zijn een groep ervaren vakmensen die zich specialiseren in diverse huisklussen, waaronder tegelwerk, stucwerk, montage, loodgieterswerk en vloerinstallatie. Bij VenderFix streven we ernaar om jouw huiswensen te realiseren met onze professionele dienstverlening.

Onze Expertise: Verhuizen en Meer

Als verhuisbedrijf gaan wij verder dan alleen het vervoeren van je bezittingen. Ons team bestaat uit professionals met erkende vakdiploma’s, wat betekent dat je kunt rekenen op hoogwaardige dienstverlening in verschillende gebieden van huisverbetering.

 • Tegelzetten: Of het nu gaat om een keuken, badkamer of vloer, onze tegelzetters brengen vakmanschap en precisie in elke ruimte. Een perfecte afwerking is gegarandeerd.

 • Stucen: Onze stucadoors leveren hoogwaardig stucwerk voor wanden en plafonds. Of je nu gaat voor strak en modern of juist een meer klassieke uitstraling, wij brengen de gewenste afwerking.

 • Monteren: Van meubels tot verlichting, wij nemen het montageproces uit handen. Onze vakmensen zorgen voor een vakkundige en veilige installatie van al je items.

 • Loodgieterswerk: Leidingen, kranen, sanitair – wij zijn jouw loodgietersspecialisten. Kwalitatief werk dat lekkages voorkomt en jouw sanitair in topconditie houdt.

 • Vloerleggen: Of het nu gaat om laminaat, tegels of tapijt, wij hebben de expertise om vloeren op een professionele manier te leggen. Strak, duurzaam en precies zoals jij het wilt.

Waarom VenderFix?

 1. Gecertificeerde Vakmannen: Ons team bestaat uit professionals met vakdiploma’s, wat garant staat voor deskundigheid en kwaliteit.

 2. Verstand van Zaken: Wij begrijpen dat jouw huis meer is dan alleen een plek; het is een leefomgeving. Daarom behandelen wij elke klus met de nodige zorg en aandacht.

 3. Goede Prijs-Kwaliteitverhouding: Bij VenderFix geloven we in eerlijke prijzen voor hoogwaardige dienstverlening. Geen verrassingen, alleen transparantie.

Ontdek de Voordelen van VenderFix

Wanneer je kiest voor VenderFix, kies je voor een veelzijdige partner die jouw verhuizing en huisverbetering tot in de puntjes verzorgt. Wij staan garant voor kwaliteit, professionaliteit en een vriendelijke service. Neem contact met ons op voor een offerte op maat en ontdek hoe wij jouw huis in Heerhugowaard naar een hoger niveau tillen.

bedrijfsverhuizing venderfix
Een bedrijfsverhuizing met VenderFix betekent een efficiënte en zorgeloze overgang naar uw nieuwe locatie.
Tegelwerk
Badkamer Venderfix

Welkom bij VenderFix, jouw professionele verhuispartner in Heerhugowaard en de nabijgelegen regio. Wij zijn er trots op om bekend te staan als een betrouwbare verhuisdienst met een uitstekende reputatie en een professionele benadering. Of je nu een seniorenverhuizing, bedrijfsverhuizing, ontruiming, meubeltransport, spoedverhuizing, verhuisliftservice, internationale verhuizing of klusjesman service nodig hebt, wij bieden een breed scala aan verhuisdiensten die aan al jouw eisen voldoen. Ons doel is om jouw verhuiservaring zo naadloos en stressvrij mogelijk te maken.

 

Seniorenverhuizingen: Onze ervaren en zorgzame verhuizers begrijpen de specifieke behoeften van seniorenverhuizingen. We zorgen voor een vlotte overgang, met aandacht voor elk detail.

Bedrijfsverhuizingen: Voor efficiënte en probleemloze bedrijfsverhuizingen kun je vertrouwen op VenderFix. We minimaliseren downtime, zodat je bedrijf snel weer operationeel is op de nieuwe locatie.

Ontruimingen: Of het nu gaat om een woningontruiming of bedrijfsruimte, wij nemen de stress en het werk uit handen. Ons team staat klaar voor een snelle en nette ontruiming.

Meubeltransport: Met zorgvuldig verpakt en vervoerd meubilair zorgen wij ervoor dat je kostbare bezittingen veilig op hun bestemming aankomen.

Spoedverhuizingen: Soms moet het snel gaan. Onze spoedverhuizingsdienst staat 24/7 paraat om snel en efficiënt te handelen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Verhuisliftservice: Voor moeiteloze verhuizingen naar of van hogere verdiepingen bieden wij professionele verhuisliftservice. Dit bespaart tijd en moeite.

Internationale verhuizingen: VenderFix maakt grensoverschrijdende verhuizingen gemakkelijk. Wij regelen alles, van planning tot douaneformaliteiten, voor een soepele overgang naar je nieuwe bestemming.

Handy-man service: Onze handige handy-man service biedt extra hulp bij klussen rondom de verhuizing, zoals het monteren en demonteren van meubels, ophangen van lampen, en andere kleine taken.

Kies VenderFix als je verhuispartner in Purmerend en ervaar professionele, stressvrije verhuizingen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij maken verhuizen eenvoudig!