Particuliere Verhuizingen

Als verhuisbedrijf staan wij bekend om de scherpe tarieven die we voor een particuliere verhuizing hanteren. Van verborgen kosten zijn er geen sprake, wij zijn ten alle tijden transparant. Naast het verzorgen van de totale verplaatsing van uw inboedel kunnen wij eveneens het inpakken en de demontage-werk voor u uit handen nemen. Hiernaast is het ook mogelijk om verhuisdozen bij ons te huren.

Bij ons betaalt u na de eerste 100 km geen extra kilometerkosten meer. Wij bieden u een vrijblijvende bezichtiging aan zodra u contact met ons opneemt. Nadien kunt u binnen 24 uur een offerte verwachten. Bij VenderFIx heeft u gegarandeerd prettig contact voor, na en tijdens de verhuizing. Wij zorgen niet alleen voor een gezellige ervaring tijdens de verhuizing, maar wij staan ook voor een snelle en kwalitatieve service!

Full-Service

De-/montage

Het demonteren van meubels en installaties kan in een aantal gevallen belangrijk zijn, iets waar we u als verhuisservice bij VenderFix graag bij helpen. Wij halen de meubels en/of installaties voor u uit elkaar die niet door het raam of de deur passen. Bovendien zorgen we er daarmee voor dat de meubels goed in de verhuiswagen passen, omdat die hiervoor veel minder ruimte innemen.

Monteren

Inpakken

Op de dag van de verhuizing moet de inboedel die naar de nieuwe woning of werkplek gaat goed ingepakt zijn. Om jezelf veel tijd en moeite te besparen en te voorkomen dat je weken tussen de verhuisdozen moet leven of werken, kun je je inboedel laten inpakken door onze verhuizers. Wij doen het inpakwerk meestal 1 a 2 dagen voor de dag van de verhuizing. Aan u de taak alleen om aan ons door te geven wat uw wensen zijn.

Ingepakt

Verhuislift

U kunt zich voorstellen dat het verhuizen van meubels van en naar een hoog gelegen etage gevaren met zich meebrengt. Naast dat de omgeving rondom de verhuislift beveiligd moet worden, is veiligheid van de persoon boven in het huis of pand ook van belang. Meubels moeten namelijk van de meubellift afgepakt worden, dit kan zonder ervaring tot onverantwoorde situaties leiden.  Daarom verhuren we enkel verhuisliften met professionele begeleiding. Zo voorkomen we onnodige risico’s voor u en voor ons zelf.

Verhuislift

1. Neem contact met ons op 

U kunt ons bellen of mailen. Vervolgens kunnen wij met u meedenken en kijken wat het meest handig is in uw situatie, zodat u een zo correct mogelijke offerte in handen krijgt.

2. Vrijblijvende prijsopgave

Wij bezoeken u vrijblijvend om te zien wat de werkzaamheden zullen zijn en wat de meest praktische werkwijze zal zijn. Vervolgens sturen wij u dezelfde dag van de bezichtiging een vrijblijvende offerte per mail. In de mail nemen wij u mee in de werkzaamheden die wij zullen uitvoeren tijdens de verhuizing en op welke wijze. U kunt vervolgens in alle rust oriënteren en ten alle tijden contact met ons opnemen voor aanvullende vragen.

3. We maken er meteen werk van

Indien u akkoord gaat met de prijsopgave plannen wij gelijk samen met u de verhuisdatum in. Verder zullen wij u wederom uitleggen hoe de dag zal verlopen. Op deze manier kunt u van te voren aangeven als u iets aan de werkwijze wil aanpassen. Verder zullen we kijken of wij u nog materiaal of informatie kunnen verschaffen voor werkzaamheden die u liever zelf uit wilt voeren.

De dag van de verhuizing zal alles vlot en zoals afgesproken verlopen. Omdat u precies weet wat u te wachten staat, zal de stress die men heeft bij een reguliere verhuizing niet van toepassing zijn.