Spoed Ontruiming

Professioneel ontruimingsbedrijf voor bedrijven en particulieren

Uw woning of bedrijfspand netjes en leeg achterlaten kan een flinke klus zijn. Vooral wanneer er haast bij is of wanneer er gevoelens en herinneringen loskomen. Wat uw situatie ook is, het team van VenderFix zorgt dat uw woning of pand netjes, schoon en leeg achtergelaten wordt. Altijd met aandacht en zorg voor de goederen. Spoed ontruiming is niet voor niets een van onze expertises. Wij komen dezelfde dag langs voor een bezichtiging en gaan de volgende dag voor u aan de slag met woningontruiming op maat.

Woningontruiming door VenderFix

  • Snel, veilig en tegen een betaalbare prijs
  • Vakkundig en ervaren personeel
  • Oplossing op maat
  • Spoed ontruiming door heel Nederland
  • Stressvol verhuizen is verleden tijd!

Spoed ontruiming van uw woning of pand

In verschillende gevallen kan het noodzakelijk zijn om een woning zo snel mogelijk helemaal leeg te maken. Een huis of bedrijfspand moet bijvoorbeeld leeg en schoon opgeleverd worden in opdracht van de verhuurder of voor verkoop. Ook worden wij regelmatig ingeschakeld voor het ontruimen van  kamers in zorgcentra of woningen na overlijden. In sommige situaties komen er emoties los of komen er herinneringen naar boven. Dit maakt het lastig om door te pakken. Geen zorgen, want het team van VenderFix staat klaar voor een volledige woningontruiming, ook als dit haast heeft. We kunnen de volgende dag al langskomen om u te helpen bij het inpakken en vervoeren van spullen. Waar we ook aan het werk zijn, we gaan altijd respectvol met de goederen om.

Woningontruiming op maat

Bij ontruimingsbedrijf VenderFix snappen we als geen ander wat voor stress en mentale inspanning het ontruimen van een woning kan opleveren als u dit zelf moet doen. Daarom denken wij graag met u mee en zorgen we voor een ontruiming op maat. Daarbij kunt u altijd rekenen op de snelste en meest voordelige oplossing. Om onze samenwerking zo aangenaam mogelijk te maken, hechten wij veel waarde aan heldere communicatie en zijn we altijd te bereiken voor vragen. Ook zetten we ons extra in waar nodig. Denk aan het inpakken van spullen en het leveren van inpakmateriaal.

Onze werkwijze

Wij verzorgen woningontruimingen voor zowel particulieren als bedrijven. Nadat u contact met ons heeft opgenomen, komen wij langs voor een bezichtiging en overleggen we met u wat er moet gebeuren en op welke wijze. Op die manier zorgen we dat u voldoet aan de opleveringsvoorwaarden. Bij spoed ontruimingen komen wij op de dag van aanvraag bij u bezichtigen. Vervolgens voeren wij de ontruiming de volgende dag uit.

Ontruiming woning kosten

De kosten voor een woning ontruimen hangen af van de grootte van de klus. Vooraf kunt u de reguliere tarieven bekijken. Ontvangt u graag een indicatie van de spoed ontruiming kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Nadat wij het formulier hebben ontvangen zullen we een schatting maken op basis van de informatie die we van u hebben gekregen. Daarom bieden we ook gratis bezichtigingen aan zodat we een goede prijsindicatie kunnen geven. Bel ons gerust op 085-303 56 89 om een vrijblijvende bezichtiging in te plannen of vul het contactformulier in.

Snel en zorgvuldig uw woning ontruimen door VenderFix

Uw woning of bedrijfspand ontruimen hoeft geen lastige klus te zijn. Laat dit zware werk over aan de ervaren mannen van VenderFix en bel ons direct. Zij zorgen dat de ruimte netjes, schoon en leeg achtergelaten wordt. Altijd met respect voor uw goederen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 085-303 56 89 maar u kunt ook een mail sturen naar info@venderfix.nl. Onze professionals staan klaar om volledige woningontruimingen uit handen te nemen, door heel Nederland!