Home » Tarieven

Reguliere tarieven

Standaard verhuizing Uur tarief
Per verhuizer € 25,-
Verhuisbus € 25,-
Verhuislift € 55,-
Product Vast tarief
Kilometers € 0,50 p/Km (na 100 km wordt niks in rekening gebracht)
Gereedschap € 15,-
Inpak materiaal € 15,-

De verhuizers, verhuisbus en verhuislift worden standaard minimaal afgerekend voor 2 uur.  De tijd die het kost om van onze basis (Purmerend) naar het beginadres te rijden en terug, wordt ook verrekend in de uiteindelijke factuur. (bovengenoemde tarieven zijn excl. btw). Tenzij er anders afgesproken is, sturen wij alleen onze verhuizers met een verhuisbus naar de klus. Als u gebruik wil maken van onze verhuisliften, inpak materiaal, gereedschap ect. dan dient u dat te vermelden bij de aanvraag, (Dit zal meestal het geval zijn bij een full-service verhuizing.) 

Dozen Prijs (Kopen) Prijs (Huren)
Verhuisdoos 48x32x36 cm € 2,50 € 0,50
Boekdoos 48x32x22 cm € 2,50 € 0,50
Garderobedoos 58x50x132 cm € 10,- N.V.T.

Als u dozen wilt huren, vragen wij u de borg te betalen (€ 2,50 per doos) die wij terug zullen boeken na dat wij de dozen  in goede staat terug hebben ontvangen. Garderobedozen worden niet verhuurd i.v.m. de waarborging van de kwaliteit van de dozen. (Deze prijzen zijn exclusief btw)

 

Voor het afleveren en ophalen van de dozen rekenen wij reiskosten.


Wilt u een full-service verhuizing? Dan kunt u het best contact met ons opnemen via het formulier hier beneden. Het tarief voor de verhuizers zal dan gebaseerd zijn op de aard van de verhuizing (met een maximum van 30,- per uur). Aan de overige tarieven zal niks veranderen.

Neemt u contact met ons op voor 20:00, dan krijgt u dezelfde dag nog een reactie van ons team.