Home » Verhuizen » Verhuisbedrijf Amsterdam

Verhuisbedrijf Amsterdam 

Verhuizen in Amsterdam

Verhuizen Amsterdam

Verhuizen is voor de meeste mensen veeleisend en stressvol. Al uw spullen inpakken en verplaatsen naar een nieuwe woning is namelijk ook geen alledaagse gebeurtenis . Bij VenderFix verhuizingen staat klantgerichtheid hoog in het vaandel. Wij zijn er van bewust dat elk persoon zijn/haar verhuizing anders beleeft en dat dat verschillende wensen met zich mee brengt.  Wij communiceren daarom altijd goed met de klant, zodat zijn/haar wensen duidelijk voor ons zijn. Op het moment dat de wensen voor ons bekend zijn, zetten wij alles op alles om de verhuizing van begin tot eind naar wens te laten verlopen. Niks is belangrijker voor ons dan een tevreden klant.

 


Verhuizen binnen de Amsterdamse straten is geen simpele taak voor een verhuisbedrijf. Nauwe bochten, smalle straten, haastige fietsers, kleine trappenhuizen en drukte in het verkeer zijn maar een paar van dingen waar je tegen aan loopt tijdens een verhuizing in Amsterdam. Er zijn veel verhuisbedrijven die simpelweg niet voorbereid zijn op zulke obstakels en hierdoor de verhuizing niet optimaal kunnen verrichten. Een gebrek aan kennis m.b.t. de straten van Amsterdam kan al snel leiden tot een tijdsuitloop tijdens de verhuizing. Onze verhuizers zijn al jaren actief in Amsterdam en kennen de straten als hun eigen broekzak. Ook zijn onze verhuizers voornamelijk woonachtig te (of rondom) Amsterdam. Wij bieden bij VenderFix Verhuizingen dus los van een voordelig uurtarief ook een zeer efficiënte verhuizing waarbij de tijd goed wordt benut. 

 


Onze klanten


Heren hebben me goed geholpen met mijn verhuizing. Ze komen hun afspraken na en zijn geduldig. En voor een leuk prijsje ook nog. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

 

 

- Abdel Esaghir-


Venderfix heeft mij gisteren voor de 2e keer verhuisd. Beide keren is het goed verlopen. Goede communicatie, service/ klantgericht en met respect voor spullen, mensen en wensen!

 

 

- Yasmijn Tan-


Super snelle service en vriendelijke verhuizers. Voor herhaling vatbaar!

 

 

- Helen Melcherts-


Feedback kan komen vanuit platformen waarop VenderFIx actief is, zoals: Google, Werkspot, Telefoonboek.nl, Places.nl etc.

Neem contact met ons op

 

VenderFix V.O.F.

Email: info@venderfix.nl

 

Albert John Luthulistraat 30

1447 XE Purmerend

 

+31 853035689