Professioneel verhuisbedrijf voor bedrijven en particulieren

Kijkt u uit naar uw nieuwe woning, maar ziet u op tegen de verhuizing? Omdat u bijvoorbeeld geen idee heeft waar te beginnen? Bij VenderFix, snappen als geen ander hoeveel stress en mentale inspanning verhuizen met zich meebrengt. Daarvoor bieden wij een full service oplossing. Onze verhuizers kunnen helpen met het inpakken, (de)monteren van meubilair en vervoeren uw inboedel door heel Nederland. Altijd tegen een aantrekkelijke prijs. Geef aan waar u behoefte aan heeft en “We’ll get it fixed”!

 

Verhuizen met VenderFix

Zakelijk en particulier verhuisbedrijf

Een particuliere verhuizing kan verschillende redenen hebben. Wellicht heeft u een nieuwe woning gevonden en kunt u niet wachten om daar in te trekken. Anderen laten een huis achter waar ze geboren zijn of veel herinneringen hebben. Dat kan emoties met zich meebrengen en maakt verhuizen een nog zwaardere klus dan het lijkt. Ons team van sterke, ervaren mannen hebben daar alle begrip voor en helpen u graag door dit proces heen.

Ook voor bedrijfsverhuizingen draaien we ons hand niet om. Wij kunnen volledige interne en externe bedrijfsverhuizingen realiseren voor bijvoorbeeld sportscholen, kantoren of onderwijsinstellingen. Dat vraagt om specialistische ervaring om schade en/of hinder te voorkomen. Met een gestructureerd plan en een flexibele houding zorgen we dat alles op zijn pootjes terecht komt. Waar we ook aan het werk zijn, we gaan altijd respectvol om met de goederen.

Reguliere of full verhuisservice

Bij verhuizen komt meer kijken dan alleen het vervoeren van spullen. Daarom bieden we naast onze reguliere verhuisservice (vervoeren en lossen) ook full service verhuizen aan. Bij onze complete verhuisservice demonteren we de aangegeven spullen, pakken ze netjes in en zetten het weer in elkaar op de gewenste plek. Daarnaast bieden wij verhuisdozen aan en plaatsen desgewenst al uw spullen in de dozen. Kortom, wij kunnen u verhuizing vlekkeloos regelen van A tot Z. Dat bespaart u een hoop tijd en moeite. 

Verhuisbedrijf team

Schakelt u verhuisbedrijf VenderFix in, dan komt er een jong maar ervaren team bij u op locatie. Onze sterke mannen zijn vakkundig en gaan met beleid om met uw spullen. Zo weet u zeker dat u de verhuizing zorgeloos uit handen kunt geven. “We’ll get it fixed” is niet alleen onze slogan, maar ook onze filosofie op de werkvloer. Om onze service soepel te laten verlopen, houden we van duidelijke communicatie. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en laten we een stressvolle verhuizing prettig verlopen. Waar nodig zetten we ons graag extra in!

Offerte verhuisbedrijf

De verhuiskosten hangen af van uw wensen. De verhuisbedrijf prijzen van VenderFix kunt u vooraf bekijken. Neem gerust contact met ons op zodat wij kunnen meedenken over wat de beste en voordeligste oplossing is in uw situatie. We komen vrijblijvend langs om de werkzaamheden in te schatten, waarna u een vrijblijvende verhuisbedrijf offerte ontvangt. Als u akkoord bent plannen we samen de verhuisdatum in. Verder kijken we of we kunnen ondersteunen met inpakmateriaal, handige tips en meer informatie. Bel ons gerust op 085-303 56 89 om een vrijblijvende bezichtiging in te plannen of vul het contactformulier in.

VenderFix verhuist snel, goedkoop en met beleid

Gaat u binnenkort verhuizen? Voorkom stress en zorg dat de grote dag van tevoren geregeld is. Bij verhuisbedrijf VenderFix maken we er meteen werk van. Bel ons direct en wij kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen ondersteunen. Wij zijn bereikbaar op 085-303 56 89 maar u kunt ook een mail sturen naar info@venderfix.nl. Onze professionals staan klaar om verhuizingen van A tot Z uit handen te nemen. In AmsterdamPurmerendAlkmaarHaarlemZaandamHoofddorp en de rest van Nederland!